Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozott nálatok gondot már a párotok/kiszemeltetek legjobb barátnőhöz való túlzott kötődése?
Olyanra gondolok hogy alapvető vagy fontos kérdéseknél is már maga elé helyezi az ő véleményét.
Már egy elég fontos dolognál múltkor nem igazán tetszett hogy ilyen van (lehet valaki itt ki is akadna). Az volt lehet a szerencsém hogy a legjobb barátnője már most kedvel engem. (Én is őt,mert egy hullámon vagyunk) Majd egy alapvető döntési dolognál is az ő véleményét veszi elő magában és amiatt bizonytalanodik el. Meg egyszer úgy éreztem mintha az lenne a fontos hogy a legjobb barátnőnek megfeleljek.
Ez így megy mindenhol? Nekem már csak srácbarátaim vannak,egyikükkel megosztottam még a fontosabb gondnál az akkor adott problémámat,ő azt javasolta akkor,hogy hagyjam,de úgy éreztem másnap felkelve hogy nem kéne,ezért nem is hagytam és a másik oldalon nem tudom ez is így lenne e. (/lett volna-e)
Barátságot sosem tennék tönkre,kapcsolat meg még nincs de saját tapasztalatokra kíváncsi lennék. (Náluk volt hogy egy nő tönkre akarta vágni köztük a dolgot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!