Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnatok ha a legjobb baratotok bejelentene hogy osszejott az exetekkel/kiszemeltetekkel?
Ha az exemmel jön össze, az nem érdekel
Viszont ha a kiszemeltemmel, az eléggé megrázna, de nem haragudnék meg rája.
Ha az exemmel, akkor részvétet nyilvánítanék, és kitartást kivánnék neki, mert az bizony elég mérgező kapcsolat lesz számára.
Ha a kiszemeltemmel, akkor két verzió van. Nyilván rosszul esne, de ha tudott róla, hogy nekem tetszik az illető, akkor még rosszabb lenne.
Hát, ha van egy legjobb barátom aki összejön az exemmel abba összesen egy valami zavarna. Mégpedig hogy ha úgy kéne vele találkozzak hogy az exem is ott van az g*cire irritálna, vagy ha pont az exem miatt hanyagolna el. De amugy felőlem bárki összejöhet bármelyik exemmel, majd azt hiszik valaki különlegeset találtak miközben egy marék sz*rt fogdosnak xDDDD
Kiszemeltem meg nincs, akkor szeretek bele valakibe ha megfog benne valami nem pedig ideál alapján meg nincs plátói szerelmem mert az egy f*szság. De ha összejönnének gratulálnék hogy sikerrel járt.
ên nagyon mérges lennék mert én ismertem először
Ő meg csak betolakodott mintha ő régota ismerné
Azzán elkezdené hogy tök helyes,és félek elvesziteném a rajomgásom iránta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!