Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felkínálkozott egy nő, elutasí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felkínálkozott egy nő, elutasítottam?

Figyelt kérdés

Nős ember vagyok kisgyerekekkel. A feleségemmel a szex nem a régi, hogy finoman fogalmazzak.

Mit ad ég, pont ilyenkor jön szembe velem egy ilyen eset.

Munka kapcsán jár néha át hozzánk egy gyönyörű csaj, de ilyen 10/10-est képzeljetek el, mint valami filmsztár kb.

A legutóbbi esetnél észrevettem, hogy nagyon figyel , érződött hogy valamit mondani akar, aztán mikor megvolt a lehetősége, közölte, hogy ő amúgy szex kapcsolatban benne lenne velem.

Gyerekek én úgy meglepődtem, most sem tudom milyen fejet vágtattam, de zavaromban annyi jött ki a számon, hogy “neeem nekem van családom”

Majd egy kissé csalódott “semmi baj” kíséretében távozott.

Azóta se megy ki az egész a fejemből, sokan most lúzernek tartanának, főleg ha meglátnák a nőt. Kicsit megbántam, de közben mégsem, hogy visszautasítottam. Ti hogy csináltátok volna?

tegnap 14:43
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Egy középkorú Pali ennyire jó lenne, hogy egy bombanő csak így felajánlkozik neki?
tegnap 16:09
 32/45 anonim ***** válasza:
#29: Hát a farka az ahogy olvasom elég feleslegesen van.
tegnap 16:15
 33/45 anonim ***** válasza:
62%

Erről a következő vicc jutott az eszembe:

A feleség dorgálja a férjet:

- Mégis hogy mehettél el egy prostihoz?

- Mert te sosem akartad.

- De te meg sosem mondtad, hogy fizetnél is érte!

tegnap 16:18
 34/45 anonim ***** válasza:
70%

Azt írod hogy mit ad isten pont most pedig már egy ideje jár hozzátok ez a lány

Lehetet szerintem ez csak sima hűség teszt is . (Átmentél)

Oké elgondolkodtál de a családokat jobban szereted annál hogy egy kaland miatt hétvégi apuka legyél

N

tegnap 16:33
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

Ja, így leélhetsz savanyún dugásmentesen egy fél életetmég, majd elkezdesz kurvázni.

Én levarrtam volna szemrebbenés nélkül. De a te életed, te döntésed, úgy csináld ahogy neked "jó".

tegnap 16:38
 36/45 anonim ***** válasza:
90%
#24 lehet hűségteszt, de azok után ha az asszony nem hajlandó, akkor nekem ne hűségtesztelgessen. :D
tegnap 16:46
 37/45 anonim ***** válasza:
87%
Pedig van ilyen asszony. Nem hajlandó, de a férj az csak legyen hűséges, különben baj lesz!
tegnap 18:14
 38/45 anonim ***** válasza:

Itt az örök vesztes-magányos-kanos szerencsétlenségek és a "nem elég jó a szex otthon" szerető vadászok vannak többségben. 1-1 kivételtől eltekintve mind ilyen volt aki itt rám írt.

Szóval annyira nem pontosan mutatja a valóságot. Az emebrek kategóriában valószínűleg más lenne a tömeg vélemény. Én büszke vagyok rád ismeretlenül is.

tegnap 18:29
 39/45 anonim ***** válasza:
58%
Mivel ahhoz nem vagy elég tökös, hogy kilépj egy rossz kapcsolatból, ezért kitlalálsz magadnak 10/10-es nőket. De mint kiderül, ahoz sem vagy elég bátor, hogy félrelépj, ezért itt keresel magadnak igazolást, hogy jól tetted. Hát nem tetted jól. Persze nem félrelépni kellett volna, hanem az asszonynak megmondani, hogy egy kapcsolatban márpedig fontos a szex is, és ha ez nincs meg, akkor nem szeret eléggé, ergó nincs értelme folytatni.
tegnap 18:33
 40/45 anonim ***** válasza:
84%
Azok, akik azt írják, a szerető jó dolog egy kapcsolatban, vajon mit szólnának, ha mennek haza és ott qrja a párjukat valaki? Gyökér társaság. Hálistennek vannak még veled és velem együtt is ilyen férfiak. F
tegnap 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!