Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felkínálkozott egy nő, elutasí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felkínálkozott egy nő, elutasítottam?

Figyelt kérdés

Nős ember vagyok kisgyerekekkel. A feleségemmel a szex nem a régi, hogy finoman fogalmazzak.

Mit ad ég, pont ilyenkor jön szembe velem egy ilyen eset.

Munka kapcsán jár néha át hozzánk egy gyönyörű csaj, de ilyen 10/10-est képzeljetek el, mint valami filmsztár kb.

A legutóbbi esetnél észrevettem, hogy nagyon figyel , érződött hogy valamit mondani akar, aztán mikor megvolt a lehetősége, közölte, hogy ő amúgy szex kapcsolatban benne lenne velem.

Gyerekek én úgy meglepődtem, most sem tudom milyen fejet vágtattam, de zavaromban annyi jött ki a számon, hogy “neeem nekem van családom”

Majd egy kissé csalódott “semmi baj” kíséretében távozott.

Azóta se megy ki az egész a fejemből, sokan most lúzernek tartanának, főleg ha meglátnák a nőt. Kicsit megbántam, de közben mégsem, hogy visszautasítottam. Ti hogy csináltátok volna?

tegnap 14:43
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
54%
Ájulásig dugtuk volna.
tegnap 14:45
 2/42 A kérdező kommentje:
Aztán meg itthon ránézek a két gyerekre és ássam el magam?!
tegnap 14:48
 3/42 anonim ***** válasza:
39%
Erre van a szerető...Képzeld milyen finom meleg puncija lehet..Vsgy milyen érzékien csókolt volna.
tegnap 14:49
 4/42 anonim ***** válasza:
87%
Van családod meg gerinced, tök jó :)
 5/42 cinderella_ ***** válasza:
48%
Feleséged mit szólna, ha ajándékba kapna egy hármast? 🤭
 6/42 anonim ***** válasza:
21%

Ahogy érzed...

Kérdeztél, válaszoltam.

tegnap 14:50
 7/42 anonim ***** válasza:
83%
Te vagy a normális, de úgy néz ki, más meg nem.
tegnap 14:55
 8/42 A kérdező kommentje:
Biztos érzékien csókolt volna, de ezután még haza is kéne menni…
tegnap 14:57
 9/42 anonim ***** válasza:
56%
Párod nem nyitott többesre?
tegnap 14:57
 10/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom, őszintén még nem kérdeztem tőle ilyesmit 🤣
tegnap 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!