Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felkínálkozna nektek egy jó nő, megdugnátok? Férfiként kérdezem férfiaktól.
Hol élsz te? Ha nem vagy balfasz akkor találhatsz ilyenre is épp elég nőt, csak van egy olyan sejtésem hogy nem a saját súlycsoportodban keresgélsz ha 20-30 ezerért nem találsz szép prostit. :)
Nekem vannak olyan ismerőseim akiknek vannak ilyen csaj barátjaik akikkel összejárnak dugni, szóval csajok között is van erre igény.
Én így gondolkodom, de nem állok le olyan szánalmas férfiakkal, akik 'jaj 20ezer sok egy prostira', 'jaj de drága', 'miért nem dug ingyen velem egy nő' kategóriájú pasik.
Csakis olyanokkal szexelnék, akik magabiztos, intelligens férfiak, a karrierjükben sikeresek vagy legalább ambíciózusak. Nekem szexre is FÉRFI kell, csak arra tudok felizgulni, szábalomból nem leszek senkivel és nem tudok nedvesedni olyanra, akire nem tudok felnézni. Viszont akkor ennek a férfinek mindent megadnék. Értsd úgy, hogy mindent és bármit. Annak ellenére hogy nem a párom.
Olyan nincs, hogy szex feltételek nélkül. Mindig vannak feltételek. Neked is vannak, biztosan nem dugnál meg akárkit.
Plusz ha nem 1 alkalomról van szó, hanem szexkapcsolatról, ott megintcsak vannak bizonyos elvárások.
Ha neked ez büdös, megerőltető, a semmire akarsz luxus puncit, ingyen, bármikor amikor viszket a tököd, akkor igenis perkáld ki a pénzt a prostikra:)
N
Nem tudom ki és mitől számít neked/nektek férfinek valaki. Miért én annyira szánalmasnak tűnök a szemedben, hogy nem vagyok se magabiztos, se intelligens stb? Én is a munkahelyem irányába szeretnék még továbbtanulni, ambiciózus vagyok, tanulok, de az én szakmámban nem lehet csak úgy sikeres lenni, mert nem mérnők vagyok , hanem egy rendszer elem, ahol a vezetőkön is múlik, hogy mikor léptetik elő az alkalmazottat, vagy éppen mikor küldik el iskolába , továbbképzésre.
Gondolom az is taszító akkor, ha egy férfi túlzottan szeret nyalni.:)
Nekem meg egy ilyen sejtésem van feléd. Biztosan nem dugnék meg és nem is elégítenék ki "akárkit". Csak azt aki kedves velem és látom benne a nőt, a számomra igaz partnert. Igen:)
#3: Nem a szakmától függ, hogy valaki sikeres vagy sem. Lehetsz sikeres autószerelő is, de sikeres orvos is. Felesleges a kifogáskeresés.
Azt nem tudom honnan szülted, hogy egy férfi ne szeressen nyalni, de gondolom emiatt nem találsz partnert, mert ilyen gondolkodásod van. Egy nő miért tartaná negatívumnak, hogy szereted orálisan kényeztetni? Te egy nőt lenézel azért mert élvezi a szopást? Hogy akarsz te így dugni?
Ha egy pasi nálam az előjátékot kihagyja vagy csak túl akar lenni rajta, nem akar kényeztetni, már kukázom is ki. Ha csak arra vágynék, hogy egy fasz alakú vslami ki be járjon majd elélvezzek, akkor a vibrátorom használnám. Egy hús vér férfitól az ember többet vár az ágyban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!