Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felkínálkozna nektek egy jó nő, megdugnátok? Férfiként kérdezem férfiaktól.
#19: Minek ismerkedsz olyannal, aki éppen most vált el/szakított? Azért te is felismerhetted volna, hogy ilyen emberekkel nem kezdünk. Neked hol volt az eszed?
Azt nem várhatod mindenkitől, hogy kedves aranyos tisztességes őszinte legyen veled, mert ilyen soha nem lesz. Nőben és férfiakban is rengeteg a mentálisan sérült vagy buta ember. Szinte lehetetlen már olyanba belefutni, akire te vágynál. Férfiban is ugyanez a helyzet. Nem véletlenül nem szexelek már egy ideje. Szexre is magasan van a léc, nem kell a dráma, hazudozás az életembe.
Bocsáss meg. Ha egy nő szeretne találkozni és nyitott arra, hogy kapcsolat alakuljon és együtt legyünk, miközben egyébként annak semmi jele nincsen, hogy ne tartaná be a szavát és pszichésen rendben volt, amikor ismerkedtünk, akkor hadd ne kelljen már azt feltételeznem, hogy egyébként nem tud helyt állni a szaváért. ha ő valamire valamiért nem alkalmas, akkor neki nem kellene olyat állítania, ami nem fedi a valóságot.
Olyan nő is biztosan születik a földre, aki, ha meghoz egy döntést, akkor abba már vissza nem lép. Ha ilyennel találkozom, akkor van esélye annak, hogy együtt legyünk. Ez a sors keze, ami nem mindig mellettünk áll, azon emberek mellett, akik valamit szeretnének elérni a másik oldaltól.
Én ezt értem és igen, alapvetően ilyen embereknek nem kéne ismerkedni, a gond csak azzal van, hogy a legtöbb ember önző és pont leszarja, ha megbánt másokat. Nem tudsz mindenki mást megjavítani, magadat kell 'kiképezned' arra, hogy ezeket az embereket kiszűrd.
Mellesleg a nyakamat rá, hogy ez a csaj se volt makulátlan az ismerkedéskor, csak te nem vetted észre a jeleket. Mellesleg ha volt arról szó, hogy nemrég szakított, az már elég jel kellett volna hogy legyen.
Bocsáss meg, de az ember a tapasztalatot abból szerzi, amilyen helyzetek átél az ismerkedése során. Most önmagában az hogy ő most szakított és nem akar vele lenni, az nem lehet annak felismerhető jele, hogy nekem gondom lesz vele. Hiszen teljesen normálisan állt hozzá a dolgokhoz. A történtek szerint ez álszent állapot volt látszólagos! Akkor lehetett volna felismerni a problémát, ha a kommunikációja felém nézve megkérdőjelezhető, azaz valamilyen formában nem kedvező. De ezt nem lehetett azon az estén a hívásban érezni és észlelni sem.
Sülhetett volna ez úgy is el, hogy eljön hozzám és együtt leszünk.
De hogy másnap reggelre ez kiderült, az is nekem köszönhető.
Nem gyanúsítom meg, nem ítélem el a másik felet és látod ez van belőle.
A hozzáállása, a mosolya teljesen makulátlan volt.
Mondjuk amikor este utána azt írta, hogy tiltsam le, megnézi mit írt ez a féreg, azt mondjuk kezelhettem volna úgy is, hogyha a nőt maga az ember nem érdekli, akkor minek is foglalkozik vele? De ez meg egy olyan dolog, hogy lehet neki elintézendő dolga is vele a korábbi együttélés miatt. Tehát ez sem állja meg a helyét felismerés szempontjából. Sajnos ezt hozta az élet.
Tudod ilyen korábbi vállalkozó ismerőseimnek jó. Mert teli vannak pénzzel, megkörnyékezik őket szándékosan olyan nők, akik mézes-mázasan bújnak be a bőrük alá és problémamentesek. EZ így könnyű. Lehet, hogy pénzért vannak velük, de nekik legalább juthat a nőkböl könnyedén és e téren nem szenvednek hiányt. Nekem meg sok más embernek juthat probléma, de ha nem adjuk meg az esélyt a boldogságra, akkor nem is lehet semmi, ami történhet, legyen szó jórol vagy rosszról. HA megadjuk akkor pedig jöhetnek a zakók. Most nézd meg, hogy felül egy-két női hozzászóló érdeklődését visszautasították férfiak. Akik azzal a lehetőséggel nem éltek, amit eléjük tárt az élet. Akinek lehetősége van, az nem él vele, akinek meg erre szüksége lenne, annak nincs lehetősége. Hát ilyen az élet.
NEm szép kilátások, de ez van.
Most leírtam valamit, de nem kell erre fogni a hiányokat.
Ne magyarázd meg, hogy miért nem.
nem hisztizek, szeretnék élni én is azzal a lehetőséggel, amivel azok élnek, akiknek jut punci. De most ez van és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!