Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felkínálkozott egy nő, elutasí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felkínálkozott egy nő, elutasítottam?

Figyelt kérdés

Nős ember vagyok kisgyerekekkel. A feleségemmel a szex nem a régi, hogy finoman fogalmazzak.

Mit ad ég, pont ilyenkor jön szembe velem egy ilyen eset.

Munka kapcsán jár néha át hozzánk egy gyönyörű csaj, de ilyen 10/10-est képzeljetek el, mint valami filmsztár kb.

A legutóbbi esetnél észrevettem, hogy nagyon figyel , érződött hogy valamit mondani akar, aztán mikor megvolt a lehetősége, közölte, hogy ő amúgy szex kapcsolatban benne lenne velem.

Gyerekek én úgy meglepődtem, most sem tudom milyen fejet vágtattam, de zavaromban annyi jött ki a számon, hogy “neeem nekem van családom”

Majd egy kissé csalódott “semmi baj” kíséretében távozott.

Azóta se megy ki az egész a fejemből, sokan most lúzernek tartanának, főleg ha meglátnák a nőt. Kicsit megbántam, de közben mégsem, hogy visszautasítottam. Ti hogy csináltátok volna?

tegnap 14:43
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
15%

El vannak ájulva,hogy van gerinced meg több ilyet a világra...

Szerintem meg rohadtul nincs gerinced és ne legyen több ilyen ezen a nyomorék földön.

Ha annyira becsületes lenne emberünk el se gondolkodna,mert 10/10-es a csaj. Neked fordítva hogy esne, ha az asszonynak csapja valaki a szelet és nem tudja hogy most félredugjon vagy a gyerekek miatt inkább nem...

tegnap 15:10
 22/45 anonim ***** válasza:
Igen ilyesmivel azért is kell vigyázni, mert csapda is lehet.
tegnap 15:11
 23/45 A kérdező kommentje:
Mármint hogy az asszony csapdája ?
tegnap 15:14
 24/45 anonim ***** válasza:
64%
A gyerekek miatt inkább a feleségeddel kellene a kapcsolatot rendezni, egy ilyen félrelépés csak mégjobban aláásná azt. Ha nem lenne gyerek és a feleséged is elutasító, akkor én is azt mondanám, hogy élni kell az ilyen lehetőséggel, de így nem.
tegnap 15:15
 25/45 anonim ***** válasza:
76%
Lehet az is, ha valamilyen módon ismerheti az asszonyt, vagy kollégád akar megszívatni. Óvatosan kell ezzel bánni. Ez így valszeg nem fog kiderülni, csak ha belementél volna. 22es voltam.
tegnap 15:21
 26/45 anonim ***** válasza:
68%

Amúgy akik bíztatnák arra h megcsalja a feleségét azok hogy néznek tükörbe? Miért divat ennyire a hűtlenség és gerinctelenség? Miért kell most már szinte minden nőnek rettegnie h előbb vagy útóbb megcsalják? Jah persze ha elő vesszük a pasikat mert gyanakszunk akkor mi vagyunk az örültek akik mindent be képzelnek. Komolyan mondom undorítóak vagytok és az ilyen hűtlen kutyáknak szívből kívánom sose legyen normális felesége és gyerekei!

Kérdező: bár nyilván hűséget fogadtál nem vakságot ez rendben van. De ne kattogj ezen sokat mert annál inkább vágyni fogsz másra. Beszélj a feleségeddel őszintén arról mivel lehetne javítani a szexuális életetek.

tegnap 15:31
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha még tudsz nemet mondani akkor nincs otthon nagy gáz :)
tegnap 15:40
 28/45 anonim ***** válasza:
Hát ha otthon hiába kéred, nem kapod meg az asszonytól, akkor jogos a félrelépés. Ha otthon megkapsz mindent, akkor gusztustalan dolog.
tegnap 15:59
 29/45 anonim ***** válasza:
82%

Pacsi.

Büszke vagyok rád

Nem csak fszod van de gerinced is

Vannak még férfiak akik tudnak Emberek maradni

Örülök neked.

N

tegnap 16:04
 30/45 anonim ***** válasza:
Nekem mostanában ronda csajok taszító bosziképű nők próbálkoztak nyomultak , a klasszak ismerkedtek de mire a többedik randi után szex lett volna elrontottam a rámenőséggel vagy az exük vissza rítta magát .
tegnap 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!