Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nagy csikló nem vonzó?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már és mivel nekem éléggé nagy érdekelne, hogy ti mit gondoltok. 20/Ltegnap 01:46
21/30 anonim válasza:
Nagyon is tetszene ,és izgató szerintem!
22/30 anonim válasza:
Küldj képet a sajátodról vagy egy hasonlóról és megmondom hogy mennyire szép
23/30 Tejesbaba válasza:
Szerintem kifejezetten vonzó, valószínűleg kézzel/szájjal/nyelvvel is jobban, és hatásosabban lehet kényeztetni kívülről, mint egy kis lyukat. A vaginák komplexebben működnek, mint egy pénisz. Amit nagyon sok fiatal fiú, és sok férfi sem, mér fel. Előjáték, hogyan mérje fel ha vastagabb a pénisze a vaginához viszonyítva, vagy ha éppen vékonyabb, rövidebb/hosszabb stb.........
Egyébként a vélemények mindig mindenről megoszlanak. Úgy fogadd el magad, ahogyan vagy! Nyilván sokféle kinézetű vagina van, nem mindegyik tetszene egyformán mindenkinek, de ha ránézünk egy nőre, akinek tetszik az arca, a kisugárzása, elsőnek nem az fog eszünkbe jutni, hogy vajon hogyan néz ki a vaginája. Üdv!
24/30 anonim válasza:
Az exemnek nagy volt, nagyon imádtam kényeztetni és ő is nagyokat élvezett... :P F.
26/30 anonim válasza:
A pasik nagy többsége imádná nyalogatni, szívogatni, no para!
27/30 anonim válasza:
Nekem nőként vonzó, de a barátnőmé nem olyan.
28/30 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok valaszt, privat uzenetet. Mindenesetre akik szerint pasi vagyok, annak feltennem a kerdest…Miert? Jezusom meg valami osszeeskuves elmeletet lojjetek ide vagy szivjatok el egy cigit es nyugodjatok le mert az agyatokra ment mar a sok szar a neten, vagy csak ti bennetek van meg a kocsog gen. Megegy valasz a sok kerdesre : Igen meg vagyok elegedve magammal, fiatal lany vagyok ezer lehetoseggel, csak szimplan felmerult bennem ez a kerdes. Amit itt tettem meg mert a barati tarsasagban 12 ember elott furcsa lenne ezt bekerdezni, nem gondoljatok? Addig is puszi.
tegnap 12:08
29/30 anonim válasza:
Bár én nő vagyok, de szintén nagyobb a csiklóm, soha senkinek nem volt baja vele, sőt a könnyebb megtalálhatósága miatt általában kedvelték a partnereim, szóval no para. :D
30/30 anonim válasza:
Én us nagyobbnak gondolom a sajátom. Ezt abból szűrtem le, hogy azokkal a barátnőimmel, akikkel egymás előtt levetkőzünk, másnál nem láttam hasonlót. Pasiknál ez soha nem került szóba. Emiatt teljes zenben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!