Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi vagy nagyobb csiklót érdemes intenzívebben szívogatni nyalás közben?
Figyelt kérdés
Nektek hogy kellemesebb?#csikló #klitotisz
tegnap 20:53
1/5 anonim válasza:
Semmi köze a csikló méretének ahhoz, hogy milyen izgatást szeret az adott nő. Nem is értem honnan veszitek ezeket. Nekem elég kicsi, de nem mindig esik ugyan az ugyan úgy jól, nem mindig egyformán érzékeny.
3/5 Noren1989 válasza:
Ami akkorka màn, mint egy pénusz,azt ne szívogassad, bro.
4/5 A kérdező kommentje:
#2 és #3 hozzászólások nélkül is megvoltam valahogy. Szerintem ezzel mások is így vannak
tegnap 21:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!