Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nagy csikló nem vonzó?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már és mivel nekem éléggé nagy érdekelne, hogy ti mit gondoltok. 20/Ltegnap 01:46
11/30 anonim válasza:
Mennyire nagy,mondjuk mint egy kisgyerek fütyi? Nagyon relatív. Látni kellene.
12/30 Noren1989 válasza:
Amíg az enyémnél kisebb, no problem.
13/30 anonim válasza:
De vonzó. Persze vannak extrém nagyok ami inkább már hermafroditáknak van. De az elenyészően ritka
15/30 anonim válasza:
Én igazit még nem láttam nagyot, csak képen, de nem hiszem, hogy bármi gondot kellene jelentsen. Az éppen olyan. És akkor mi van? Ha a funkcióját ellátja, akkor nekem oké! ;)
16/30 anonim válasza:
Hogyne lenne vonzó! Főleg ha elég nagy ahhoz, hogy könnyen be lehessen kapni és szopni.
17/30 Attila8890 válasza:
Abszolút tetszik mint fèrfikènt is, illetve piercerkènt is gyönyörű èkszereket lehet bele rakni
18/30 anonim válasza:
Egy nagyobb csikló szerintem vonzóbb, mint egy kicsi. Nem csak egy lyuk, mint a babapunci. És több szempontból jobb is.
19/30 anonim válasza:
Na muti. Megmondom. Én szakértő vagyok punciban :)
20/30 anonim válasza:
képpel könnyebb lenne véleményt mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!