Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez így működhet és fenntarthat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így működhet és fenntartható hosszabb távon is szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy a barátnőm magától az aktustól, behatolástól nem tud elmenni - vagyis nekem ezt mondja. Szereti, élvezi, de egy együttlétünk úgy zajlik, hogy maga a szex előtt vagy után kielégítem kézzel, szájjal, vagy a csiklóját a péniszemmel izgatva. Ilyenkor nagyon könnyen van orgazmusa, általában kétszer is egymás után, és eléggé el is fárad tőle (értsd, nem nagyon szeretné folytatni).

Szerintetek ez mennyire normális? Valamit rosszul csinálok, csak nem szeretne megbántani?

Az első barátnőm, nincs tapasztalatom a témában. Szeretnék neki mindent megadni e téren is.

Köszi előre is!

dec. 29. 08:52
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Nem csinálsz rosszul semmit

Fsztól 30 éves koromig nem tudtam elélvezni akkor is csak 1 emberrel .

Kb 12 éve szexelek hasonló módon mint ti .

Sose tudtam aktussal elmenni.

Pedig a 12 év alatt volt jó pár mérethez szerencsém

És akivel sikerült elélveznem

Nem volt méretben extrább mint akikkel voltam de hogy mit csinált másképp lövésem sincs .

N

dec. 29. 08:56
 2/9 Horst ***** válasza:
100%

A barátnőm (10 éve vagyunk együtt)is hasonló szituban van. Nálunk a bevállt módszer, hogy aktus közben izgatja a csiklóját (mi vibrátort használunk) és így erőteljesebb orgazmusa van mint külön a csikló izgatástól.

Amennyiben őszinte veled, és tényleg az a helyzet amit mondott, ez nem akadály a hosszú kapcsolathoz.

dec. 29. 08:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedul! Mi évek òta ugy csinaljuk hogy elöjáték behatolás aztan a nyelvem és a kezem segitségevel kielégitem aztán vegezetül ő engem
dec. 29. 09:22
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Igen, fenntartható hosszú távon. Esetleg csiklóizgatót próbáljatok szex közben, sokkal intenzívebb orgazmusa lesz. N
dec. 29. 09:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Miközben dugod, tehát járatod benne a farkad nyálazd meg az ujjaid és izgasd a csiklóját, legyél kitartó és élvezni fogja. Ne váltogasd az irányt, a tempót, legyen monoton de határozott. Úgy el fog élvezni hogy rászorít a farkadra ha szerencséd van.
dec. 29. 10:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A nők nagyrészének így van orgazmusa, szóval nem csinálsz semmit rosszul, ne aggódj. Ha mind a ketten kielégültök az bőven megalapozza a jó szexuális életet.
dec. 29. 10:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kevés nőnek és viszonylag ritkán van hüvelyi orgazmusa, emiatt ne legyél kétségbeesve.
dec. 29. 11:24
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi az időtöket, és a segítségeteket!

A "dupla" módszert próbáltam már, amit említettetek, de azt mondta, hogy ennyi helyre nem tud egyszerre figyelni, úgyhogy maradjunk az eredeti módszernél. Ettől függetlenül azért megpróbálom még, hátha neki is változik az ízlése.

Őt nem akarom traktálni az aggodalmaimmal, nehogy elvegyem a kedvét az egészről - így külön öröm a sok hasznos komment 🤗 🤗

dec. 29. 13:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ugy, akár misszionáriusban, akár lovaglóban, hogy olyan szögben helyezkedtek el, hogy a farkad feletti rész tudja dörzsölni a csiklóját. Nekem ez bevált.
dec. 29. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!