Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fenntartható az ilyen jellegű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fenntartható az ilyen jellegű párcsere? /F

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már 2 éve együtt vagyunk a barátnőmmel. Megbeszéltük nemrég, hogy a szexualitásunkat fel akarjuk dobni, ezért belementünk egy másik párral egy kölcsönös párcserés szexbe.

A barátnőm vékony, sportos alkat, nekem nagyon bejön alapból, viszont a lány akit kaptam helyette a szexre, kifejezetten duci alkat. És azt vettem észre, hogy szexuálisan ez a lány valamiért jobban izgat és jobban feláll rá.

Emellett nekem viszonylag kicsi a farkam, 13cm, a srácnak akit a barátnőm kapott meg, neki meg vastagabb is és 18 cm, és azt mondta a barátnőm, neki is nagyon jó volt vele főleg a farka miatt.

És megbeszéltük, hogy egy ideig nem szexelünk egymással, csak a csere partnerünkkel. (Mind a négyen ebben egyeztünk meg) és most az van, hogy napközben a barátnőmmel együtt vagyunk, jól kijövünk ugyanúgy, szervezünk programokat, stb, viszont amikor szexelni szeretnénk, ő átmegy a csávóhoz, hozzám pedig átjön a csaj. Így teljesen külön helyiségben is csináljuk, viszont mindannyian nagyon élvezzük ezt.

Szerintetek ez így fenntartható?

2022. febr. 15. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
De jó nektek
2022. febr. 15. 15:02
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez csak egy alom lenne számodra…de bocsi ha nem
2022. febr. 15. 15:03
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Ez nagyon gáz. Nem sokáig lesztek együtt.
2022. febr. 15. 15:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kamuszaga van, de ha igaz, akkor azért kérdéses hogy milyen jövője van a kapcsolatotoknak.
2022. febr. 15. 15:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A duci lány is jól járt ezzel a 18 cm-es pasija után? 😅

Ezt a kapcsolatot már buktátok.

2022. febr. 15. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt a célja ennek a megegyezésnek?
2022. febr. 15. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
megint a farokméregetős idióta
2022. febr. 15. 17:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi is csináltunk ilyent, azzal a különbséggel, hogy a lányok (feleségek) maradtak otthon és mi, fiúk mentünk át.
2022. febr. 19. 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Uristen de jó nektek. Mi hónapok óta keresgélünk ilyen párt. 25/f
2022. márc. 1. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!