Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenntartható az ilyen jellegű párcsere? /F
Az a helyzet, hogy már 2 éve együtt vagyunk a barátnőmmel. Megbeszéltük nemrég, hogy a szexualitásunkat fel akarjuk dobni, ezért belementünk egy másik párral egy kölcsönös párcserés szexbe.
A barátnőm vékony, sportos alkat, nekem nagyon bejön alapból, viszont a lány akit kaptam helyette a szexre, kifejezetten duci alkat. És azt vettem észre, hogy szexuálisan ez a lány valamiért jobban izgat és jobban feláll rá.
Emellett nekem viszonylag kicsi a farkam, 13cm, a srácnak akit a barátnőm kapott meg, neki meg vastagabb is és 18 cm, és azt mondta a barátnőm, neki is nagyon jó volt vele főleg a farka miatt.
És megbeszéltük, hogy egy ideig nem szexelünk egymással, csak a csere partnerünkkel. (Mind a négyen ebben egyeztünk meg) és most az van, hogy napközben a barátnőmmel együtt vagyunk, jól kijövünk ugyanúgy, szervezünk programokat, stb, viszont amikor szexelni szeretnénk, ő átmegy a csávóhoz, hozzám pedig átjön a csaj. Így teljesen külön helyiségben is csináljuk, viszont mindannyian nagyon élvezzük ezt.
Szerintetek ez így fenntartható?
A duci lány is jól járt ezzel a 18 cm-es pasija után? 😅
Ezt a kapcsolatot már buktátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!