Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyet már csinált valaki?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyet már csinált valaki? Tetszene? Párt cserélünk hétvégére

Figyelt kérdés
Párcserés szex már volt, most azt akarjuk érzelem is legyen benne, ezért egy hétvégére párt cserélünk. Barátom barátnője nálam lesz. Az enyém az ő lakásukon. Ilyet már csinált valaki? Nemet, kort kérlek írjatok.

2022. jan. 19. 09:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de tetszene.
2022. jan. 19. 09:53
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Izgató! De kicsit rossz érzés is. De ha nyitottak vagyok mind a négyen akkor vágjatok bele.
2022. jan. 19. 09:57
 3/28 anonim ***** válasza:
93%

Még nem próbáltuk ki így, de mi úgy csináljuk mindig, hogy a másik pár felé sosincs érzelem. Mi így szoktunk sokat többesezni párcserétni.

Viszont már párral csináltuk sok féle módon. Volt, hogy csak egy másik párral egymás mellett szexeltünk. Olyan is volt, hogy párt cseréltünk és a sajátunkkal is szexeltünk egyszerre. Egyik alkalommal pedig csak egymás párját elégítettük ki orálisan. Nekünk eddig ezek jöttek be a páros dolgoknál.

Majd írd meg, hogy hogy sikerült. Kíváncsi vagyok rá, hogy ti hogy éltétek meg.

L28

2022. jan. 19. 09:57
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Kiváncsi vagyok rá én is
2022. jan. 19. 10:01
 5/28 A kérdező kommentje:
Sokkal több közös érdeklődési körünk van a másik párjával. Ha az együttélés legalább egy hétvégére aránylag jól sikerül, akkor érzelmek is lesznek. Kíváncsiak vagyunk a határainkra.
2022. jan. 19. 10:10
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Na hát egyszer én is szeretnék egy ilyen csajt találni párnak :D Nekem csak a fapuncik jutnak.
2022. jan. 19. 10:18
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó és izgi kíváncsi lennék mi lesz !
2022. jan. 19. 10:19
 8/28 anonim ***** válasza:
81%
Még nem csináltam ilyet de akár ENSZ megfigyelőként is szívesen Részt vennék a projektben!
2022. jan. 19. 10:54
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
hetvegere nem, de rovidebb idore igen. a masik parnal valas lett a vege, mi meg elunk es virulunk.
2022. jan. 19. 11:23
 10/28 A kérdező kommentje:
Hát, ha emiatt elválnak, akkor elváltak volna, csak más miatt. Jobb ezt idő előtt letisztázni. Meg amúgy a válás sem tragédia mindig, tele van új lehetőségekkel.
2022. jan. 19. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!