Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyet már csinált valaki?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyet már csinált valaki? Tetszene? Párt cserélünk hétvégére

Figyelt kérdés
Párcserés szex már volt, most azt akarjuk érzelem is legyen benne, ezért egy hétvégére párt cserélünk. Barátom barátnője nálam lesz. Az enyém az ő lakásukon. Ilyet már csinált valaki? Nemet, kort kérlek írjatok.

2022. jan. 19. 09:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Izé... a többesek, párcserék kellemes dolgok, de ez így önmagában szerintem nem annyira nyerő ötlet. Leginkább az hogy érzelmeket akartok belevinni a külső partner irányába. Nagyon könnyen alakulhat ki kötődés, ami a kapcsolatokat durván alááshatja. Az #5-ös hozzászólásodból nekem úgy tűnik már most érzelmeid vannak a másik páros nőtagja irányában, tudat alatt arra vágynál hogy a csere tartós legyen. Biztos hogy ezt akarjátok?

A többesek, párcserés játékok alapszabálya hogy nix érzelem a külsősök irányában!

2022. jan. 19. 12:00
 12/28 A kérdező kommentje:
Kedvelem a lányt, ő is engem. Nagyon. A csajom is elvan a barátommal. Nem tudom. Ez a határmezsge, tudom. De barátnőmnek érzelem nélkül amúgy se megy a szex, szóval valamit ő is érez barátom iránt, legalábbis kedveli.
2022. jan. 19. 12:02
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Költözzetek össze egy albérletbe és akkor mindenki akkor dug, azzal akivel akar, akár te is a fiúval meg a két lány is együtt. Én is beköltözök szívesen.
2022. jan. 19. 12:07
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
#12 amit leírtál már nem a határmezsgye hanem annak az átlépése! A szimpátia teljesen okés, a nélkül nem megy a szex, de te már érzelmekről beszélsz, onnan már csak egy lépés a szerelem az meg nem működik párcserében.
2022. jan. 19. 12:08
 15/28 A kérdező kommentje:
Poliamor kapcsolatra már gondoltunk, szerintem nem kellenek annyira határok. Fiúval nem akarok dugni, bocsi. Lányok játszanak egymással, de heteroromantikusak vagy mi
2022. jan. 19. 12:10
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Benne lennék,de már a párcserés sexnek is örülnék :D
2022. jan. 19. 12:14
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
#15 igen létezik poliamor kapcsolat, de itt 4 embernek kellene ugyanazt gondolnia! Az hogy te így gondolod egy dolog, de... miből gondolod, tudod hogy a másik 3 szereplő is így gondolkozik? Mire alapozod, hogy a haverod is benne lesz, a párod is, meg az ő párja is hogy poliamor 4-es kapcsolatba ugorjatok bele? Ez egy igen csúszós pálya, elég ha egy ember másképpen gondolja máris borulhat a történet. A csajod lelép mondjuk a haveroddal, neki a párja meg úgy gondolja hogy mindkettőtöknél találhat jobbat. Ebben az esetben mit csinálsz?
2022. jan. 19. 12:30
 18/28 A kérdező kommentje:
Semmit. Úgy jártam. Négyen beszéltünk erről. S ezt az egész négyest, amúgy haverom csaj kezdeményezte.
2022. jan. 19. 12:32
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Veszélyes játék ez
2022. jan. 19. 18:32
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a válással kapcsolatban írtál,nagyon úgy tűnik,hogy neked mindegy ,hogy szétmentek- e a barátnőddel,vagy nem. Addig meg kihasználsz minden lehetőséget. Jól teszed,majd ha lesz olyan párod,akit félsz elveszteni,biztos,hogy máshogy beszélsz majd egy ilyen komoly párcseréről.

Természetesen én is kíváncsian várom a beszámolót,el ne felejtsd :)

47 N

2022. jan. 20. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!