Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet már csinált valaki? Tetszene? Párt cserélünk
hétvégére
Izé... a többesek, párcserék kellemes dolgok, de ez így önmagában szerintem nem annyira nyerő ötlet. Leginkább az hogy érzelmeket akartok belevinni a külső partner irányába. Nagyon könnyen alakulhat ki kötődés, ami a kapcsolatokat durván alááshatja. Az #5-ös hozzászólásodból nekem úgy tűnik már most érzelmeid vannak a másik páros nőtagja irányában, tudat alatt arra vágynál hogy a csere tartós legyen. Biztos hogy ezt akarjátok?
A többesek, párcserés játékok alapszabálya hogy nix érzelem a külsősök irányában!
2022. jan. 19. 12:00
12/28 A kérdező kommentje:
Kedvelem a lányt, ő is engem. Nagyon. A csajom is elvan a barátommal. Nem tudom. Ez a határmezsge, tudom. De barátnőmnek érzelem nélkül amúgy se megy a szex, szóval valamit ő is érez barátom iránt, legalábbis kedveli.
Költözzetek össze egy albérletbe és akkor mindenki akkor dug, azzal akivel akar, akár te is a fiúval meg a két lány is együtt. Én is beköltözök szívesen.
2022. jan. 19. 12:07
#12 amit leírtál már nem a határmezsgye hanem annak az átlépése! A szimpátia teljesen okés, a nélkül nem megy a szex, de te már érzelmekről beszélsz, onnan már csak egy lépés a szerelem az meg nem működik párcserében.
2022. jan. 19. 12:08
15/28 A kérdező kommentje:
Poliamor kapcsolatra már gondoltunk, szerintem nem kellenek annyira határok. Fiúval nem akarok dugni, bocsi. Lányok játszanak egymással, de heteroromantikusak vagy mi
Benne lennék,de már a párcserés sexnek is örülnék :D
2022. jan. 19. 12:14
#15 igen létezik poliamor kapcsolat, de itt 4 embernek kellene ugyanazt gondolnia! Az hogy te így gondolod egy dolog, de... miből gondolod, tudod hogy a másik 3 szereplő is így gondolkozik? Mire alapozod, hogy a haverod is benne lesz, a párod is, meg az ő párja is hogy poliamor 4-es kapcsolatba ugorjatok bele? Ez egy igen csúszós pálya, elég ha egy ember másképpen gondolja máris borulhat a történet. A csajod lelép mondjuk a haveroddal, neki a párja meg úgy gondolja hogy mindkettőtöknél találhat jobbat. Ebben az esetben mit csinálsz?
2022. jan. 19. 12:30
18/28 A kérdező kommentje:
Semmit. Úgy jártam. Négyen beszéltünk erről. S ezt az egész négyest, amúgy haverom csaj kezdeményezte.
2022. jan. 19. 18:32
Ahogy a válással kapcsolatban írtál,nagyon úgy tűnik,hogy neked mindegy ,hogy szétmentek- e a barátnőddel,vagy nem. Addig meg kihasználsz minden lehetőséget. Jól teszed,majd ha lesz olyan párod,akit félsz elveszteni,biztos,hogy máshogy beszélsz majd egy ilyen komoly párcseréről.
Természetesen én is kíváncsian várom a beszámolót,el ne felejtsd :)
47 N
2022. jan. 20. 14:44
Kapcsolódó kérdések: