Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lábaljak ki ebből vagy meddig fenntartható
szerintetek ez?
Figyelt kérdés
Véget ért egy hosszú, 3 éves kapcsolatom februárban. Nagyon vágytam a szakítás után az érintésre, gyengédségre. Nem akartam társkereső oldalakon vagy Tinderen ismerkedni, annyira személytelennek érzem az egészet. Elmentem egy hirdetőhöz, aki nagyon szimpatikus volt, azóta is hetente 1-2 alkalommal megyek hozzá 2-3 órára. Isteni a csókja, ahogy minden rezdülésemhez hozzááll, ahogy többszörös orgazmust okoz, ahogy viselkedik velem, amilyen okos (3 diplomás férfi!). Teljesen belezúgtam, olyan dolgokat élek meg vele, amiket eddig soha nem tapasztaltam. Viszont igen költséges tevékenység ez, de legalább diszkrét, tudom, hogy minden a mi kis titkunk marad, nem kell attól tartanom, hogy ismerős ismerőséhez visszajut vagy boldog boldogtalannak dicskeszik vagy elhord.
Egy normális pasi is így viselkedik. Eddig rosszúl kerestél.
Meg a csajok hajlamosak beleragadni egy kapcsolatba,mert vágynak szeretgetésre. De sajnos akkor is maradnak ha szar a kapcsolat. A legrosszabb,hogy gyereket is szülnek,hátha jobb lesz de nem.
Te pedid pasizz a fizetős fiú melett hátha...és ne félj szakitani.
2020. aug. 20. 10:24
2/27 A kérdező kommentje:
Nem ragadtam bele sosem egy rossz kapcsolatba, mindig szakítottam, még ha pokoli érzes is volt utána egyedül. Az a gond a pasizással, hogy annyira megfogott ő, hogy hozzá hasonlót szeretnék, ami majdhogynem lehetetlen. Nincs kedvem ahhoz, hogy rájöjjek több sikertelen randi után, hogy a másik mégsem az, akit keresek.
2020. aug. 20. 10:29
3/27 anonim válasza:
ő sem biztos hogy az akinek gondolod azért mert heti egy két órában jól bánik veled nem ugyanaz mintha valakivel évekig együtt élsz kb még nem is ismered miylen valójában csak van róla egy idealizált képed és ez miatt ragaszkodsz hozzá
2020. aug. 20. 10:32
4/27 A kérdező kommentje:
Sokat szoktunk beszélgetni, elég sok mindent tudok már róla, nem idealizálom. Fanaztikus emberileg és az ágyban is.
2020. aug. 20. 10:33
5/27 anonim válasza:
Ebből magadtól sehogy nem tudsz már kijönni, vagy csak nagyon nehezen.
A pénzért sokmindenre képesek az emberek, ne legyenek illúzióid:D majd ha egy nagyot koppansz a földön,kiábrándulsz, hogy lehet neked is kellett volna valamit tenned hogy normális kapcsolatban legyél.
2020. aug. 20. 10:45
6/27 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy nem a pénzemért ilyen, szerintem én is bejövök neki. Például soha nem nézi az órát, ha velem van, névnapomra kaptam tőle egy doboz bonbont, volt hogy egy eseményre is elkísért stb. Szívesen lennék vele rendes párkapcsolatban is, de nincs bátorságom ilyesmit felhozni neki.
2020. aug. 20. 10:49
7/27 anonim válasza:
oké, de mi a kérdés? Hogyan szerezz több pénzt, hogy tudj menni dugni? vagy mi?
2020. aug. 20. 10:50
8/27 anonim válasza:
Hozd fel neki:)
De te tulajdonképpen egy férfi k.rvához jársz, ami pont olyan mint a női változat. A barátnő feelinget pedig szerintem ismered:D
Próbáld ki hogy egyszer nem fizetsz neki, csak aztán nehogy meglepődj:)
2020. aug. 20. 10:52
9/27 A kérdező kommentje:
Nem, az, hogy tudjak túllépni rajta vagy hogy hozzam fel neki, hogy igazi kapcsolatot szeretnék. Utóbbi esetben félek, hogy nemet mond és az eddigi jó viszonyunknak is lőttek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!