Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lábaljak ki ebből vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lábaljak ki ebből vagy meddig fenntartható szerintetek ez?

Figyelt kérdés
Véget ért egy hosszú, 3 éves kapcsolatom februárban. Nagyon vágytam a szakítás után az érintésre, gyengédségre. Nem akartam társkereső oldalakon vagy Tinderen ismerkedni, annyira személytelennek érzem az egészet. Elmentem egy hirdetőhöz, aki nagyon szimpatikus volt, azóta is hetente 1-2 alkalommal megyek hozzá 2-3 órára. Isteni a csókja, ahogy minden rezdülésemhez hozzááll, ahogy többszörös orgazmust okoz, ahogy viselkedik velem, amilyen okos (3 diplomás férfi!). Teljesen belezúgtam, olyan dolgokat élek meg vele, amiket eddig soha nem tapasztaltam. Viszont igen költséges tevékenység ez, de legalább diszkrét, tudom, hogy minden a mi kis titkunk marad, nem kell attól tartanom, hogy ismerős ismerőséhez visszajut vagy boldog boldogtalannak dicskeszik vagy elhord.
2020. aug. 20. 10:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Na várj, összegzem a kérdésed:

-tehát a randioldalakat "túl személytelennek" gondoltad, ezért inkább kerestél egy fizetős hímprostit. (?!)

-"normális" férfiakkal azért nem akarsz randizni, mert neked "nincs kedved hogy rájöj több sikertelen randi után, hogy a másik mégsem az, akit keresek."

- cserébe felkerested a fizetőset ( mennyire személyes), aki akihez rajtad kívül szexért "60 körüli nő ment hozzá egy nappal korábban" és "kevés fiatalabb, korombeli nő jár hozzá"

Csak én vágom le az iróniát?...

Inkább no comment, ha ebből nem jössz rá, mi a baj veled.

2020. aug. 20. 16:17
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

21

Mondom ez egy troll, ilyen a mesébe nincs.

2020. aug. 20. 16:19
 23/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Az exem minden téren az ideálom volt, hozzá mérek mindenkit. Azért mentem fizetőshöz, mert egyrészt nagyon megörültem, hogy hozzá hasonló pasit ilyen hamar leltem, másrészt itt éreztem biztosítottnak a diszkréciót. Nem hiányzik az nekem, hogy képernyőfotózott oldalakat küldözhessen valaki a haverjainak a velem való beszélgetésről.
2020. aug. 20. 16:31
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

23

Ez esetben szomorú hogy ennyire kiábrándultál az ellenkező nemből, mert nem mindenki olyan hogy ilyeneket csináljon.

2020. aug. 20. 16:33
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem ábrándultam ki a férfiakból, de óvatosabb vagyok a korábbiaknál.
2020. aug. 20. 16:35
 26/27 anonim ***** válasza:

Én akkor sem vágom..

Hobbiból (azt mondod nincs rárszorulva) ki dug 60 éve öreg mamikat, őszintén?..

Én elhiszem (tegyük fel nem kamu), hogy tényleg szimpatikus vagy neki, de a pasinak vannak gondjai, hogy nem kényszerből szexel válogatás nélkül öreg nőkkel is..

Vagy kamuzik neked, és láthatóan NEM ismered elég jól(!). Elhiszem hogy sokat beszélgettek, de én meg sok mentális meg lelkibeteg embert láttam én is..

Azt mondod nem szorul rá. Mégis csinálja. Te nem figyelsz az önellentmondásra, és mindig ezeket nézem az embereknél. A kérdés, miben hazudik neked: abban, hogy nem szorul rá, vagy abban hogy mégis valami baj van vele?..

Másfelől:

elhiszem,hogy csalódtál. És azt is, hogy most megkapod a figyelmet meg amit hiányolsz ettől a pasitól szerinted.. Csak annyit mondok, hogy tartsd nyitva a szemed.

Nálam óvatosabb ember a földön létezik, az én bizalmam nehéz kiérdemelni.

Mondjuk én ettől függetlenül eleve (sőt pláne nem) kezdenék fizetős emberrel komolyabb kapcsolatot.

Az egyikkel az volt a bajod, hogy nem íztál benne, és most pont a fizetősbe ( ráadásul nem kényszer, hanem hobbiból mamikat is bevállaló fasziban meg hirtelen bíznál?)

Komolyan nem értem az egészet. A pasinak minimum lelki bajai vannak..

Ettől persze, mindenkinek jár a boldogság. De valami nem kerek a sztoriban.

Talán kérdezd meg tőle, ha nem pénzért ( azt írtad nem kényszer) miért csinálja. Mielőtt idealizálod és lekezdesz rajongani. Lehet pl szexfüggő vagy akármi baja amiért csinálja. Ha ilyesmi van és annyira tetszik, akkor kénytelen vagy elfogadni: ugyanis ez is ő. De még ugye nem tudod, miért csinálja. Ha annyira ismernéd, tudnád. (Nem bántásból írom, de ezek fontos kérdések, pláne ha kapcsolatot tervezgetsz vele.. Ez is a csomaggal jár)

2020. aug. 20. 16:56
 27/27 anonim ***** válasza:

23. Kérdező, értjük, tehát van a tökéletes exed kategória, van az isteni hímprostid, és vannak azok a férfiak akik elküldik a beszélgetéseteket a haverjaiknak.

Még jó, hogy épeszű nők nem csak ezt a 3 kategóriát találják meg az életben.

2020. aug. 20. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!