Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Milyen szavakkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen szavakkal ösztönöztök egy kisfarkú pasit az ágyban?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 23:23
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
#30 Tudom mekkora a telefonom. Tudom mekkora a vibrátorom. Sőt tudom mekkora a markom. És ezzel nem csak én vagyok így.
tegnap 20:10
 32/41 anonim ***** válasza:
0%
Kemények itt azok a fiúcskák akik nőként válaszolnak🤣🤣mindenkit szeretnék megnyugtatni hogy a legtöbb pasinak 10-12cm hosszú és 2,5-3,5cm vastag a farka persze mindegyik pár centivel nagyobbat hazudik
ma 09:59
 33/41 anonim ***** válasza:

32

Ezzel csak magadat nyugtatod kicsi lúzer... 😂😂

ma 10:15
 34/41 anonim ***** válasza:

Akkor tegyél már ki egy képet a farkadról vonalzóval együtt és a írd mellé egy papírra hogy kicsi lúzer... Na ugye ennyit a nagy (12cm) farkadról🤣🤣🤣🤣🤣

ma 10:17
 35/41 anonim ***** válasza:

32es

A legtöbb pasimnak bőven megvolt a 15 centi. Két olyannal "voltam" akinek kb 12-13 volt.

ma 10:24
 36/41 anonim ***** válasza:
39%

Fogtad a mérőszalagot és lemérted....🤣🤣🤣🤣? Hogyan mérted le hova tetted a mérőszalag elejét? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ma 10:26
 37/41 anonim ***** válasza:
#36 Nálad idiótább kisfarkú szerencsétlent még nem láttam.
ma 12:04
 38/41 anonim ***** válasza:
#38 Milyen kép te ostoba? Nem nekem írtad én csak hozzászóltam. Elég elolvasni a kommentjeidet. 10-12 centi 2,5-3,5 vsatagsággal? Még a felmérések is 13-15 átlagot hoznak 4 centis vastagságal átlagnak.
ma 13:10
 39/41 anonim ***** válasza:
Tudjuk itt gyakori kérdéseken mindenkinek extra nagy és vastag van🤣🤣🤣🤣 bizonyítani meg egyikse tudja mert a mérőszalag mellett csak 10-13 centi🤣🤣 és ez tény mert nem egy példa volt már erre itt gyk-n is
ma 13:15
 40/41 anonim ***** válasza:
Sejtettem az ilyen választ. Nehéz a felfogásod? Még a kutatások szerint is 13-15 az átlag. 10 szinte mikropénisz.
ma 13:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!