Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vaginálisan gyorsan élvező nők, nálatok milyen a szex? Mennyire bírjátok?
A mostani partnerem nagyon gyorsan elmegy vaginálisan, többször is egymás után.
Csiklónál élvezés után kell egy kis szünet, mert nagyon érzékeny lesz.
Vaginálisan, ha ujjal csinálom, akkor élvezés után leállunk.
Viszont, ha a punciját dugom, akkor élvezésnél kilök magából, de utána lehet folytatni. Ilyenkor megint nem sok kell és ismét elmegy.
Akik ilyen gyorsan tudtok élvezni nálatok ez, hogy megy? Jobb, ha élvezés előtt leállok kicsit és utána folytatom?
Még új ez a dolog, érdekel mikkel érdemes próbálkozni, hogy jobb legyen.
Szeretnék én ilyen lenni
Életembe 1x élveztem.el fsztól
A privátra válaszolva: 1 percen belül, akár ujjal, eszközzel izgatva, dugva szintén, gyorsabb tempónál nagyon nagyon hamar.
Én pont az ellentéte vagyok, ha lehet nagyon hosszan szeretem kiélvezni a dolgokat.
4-esnek igaza van. Sajnos az én férjem hamar elélvez. Igy marad a nyalás ujjazás vagy csiklóizgató ujjazás, dildó.
Kérdező én aktus alatt ha elélvezek picit megállok és összeszorítom a lábam remegve majd mehet a folytatás.
#4:
Több sorozatélvező partnerem volt már, de ők csak csiklónál tudtak elmenni. Meg olyan aki azt mondta nagyon jó érzés ahogy dugom, de a hüvelyi nem biztos, hogy összejött.
Én elég jól bírom, de itt pont ez lehet gond, hogy ő nagyon hamar elmegy és egymás után többször is. Hogy vajon mennyire bírja jól a hosszabb menetet és hogyan lehet ezt a legélvezetesebben csinálni mind2 fél részére.
#7:
Igen ezért is kérdés a dolog, mivel én nagyon sokáig el tudom húzni, de ha kell hamarabb is el tudok menni. Jobban preferálom a hosszabbat néha. Rég nem volt hosszú, de régen nagyon sokáig bírtam, sajnos én a gyorstüzelő ellentéte vagyok. Mielőtt azt hinnék sokan ez mennyire jó, tapasztalatból mondom, nem az, nem csak nekem, de a nőnek sem. Egy idő után bármennyire is tocsog a partner kidörzsölődik. Plusz egy szex sokkal fárasztóbb testileg.
Sokáig más partnereknél nem volt lehetőség hosszabb menetekre (általában nem lehetett összehozni, csak gyorsabb meneteket), de most vele lenne.
#6 a csiklóval élvező partnereim 99%-ának utána pihenőt kellett tartania. A vaginális sorozatélvezőknek... hát ott van akinél a határ a csillagos ég.
Ha vaginális sorozatélvező párod van akkor NE állj le utána, legfeljebb rövid ideig kicsit lightosabb tempó, de utána hamar ismét full teljesítmény, s volt akinél még lightosabb sem kellett végig teljes lendülettel mehetett. Érezz rá a csajodnak hogy a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!