Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők miért szeretnek szopni?
Figyelt kérdés
Ferfiként én nem várom el, hogy leszopjanak, annyira nem is értem mi ez a nagy szopás egyes nőknél?tegnap 20:34
1/10 anonim válasza:
Amiért a férfiak nyalni - mert örömet szerzel vele a másiknak.
2/10 anonim válasza:
Nem kell általánosítani, sok nő nem szeret szopni.
3/10 anonim válasza:
Szeretem csinálni mert tudom, hogy ferjem imádja. Izgatja igy engem is izgat. Ennyire egyszerű.
4/10 NemFogodKitalálni válasza:
Mert szeretem a férjemet kielégíteni, szeretem elélveztetni. Szeretem azt az érzést, amikor elélvez, orgazmusa van, és ez tőlem van, tele élvezi a számat. Elég intenzív orgazmusa van mindig, és azt így “külső” emberként átélni hihetetlen jó. Maga a tudat is, hogy tőlem élvezett el. Felér nekem is egy lelki orgazmussal
5/10 anonim válasza:
Mert szeretnek örömet okozni vele a párjuknak.
6/10 anonim válasza:
Egyrészt szeretek örömet okozni a páromnak.
Másrészt számomra is izgató a helyzet.
Harmadrészt mert tudom, lelkesen fogja viszonozni.
7/10 anonim válasza:
Mert szeretnek rácsatlakozni a központi agyra.
8/10 anonim válasza:
Azért amiért a férfiak szeretnek nyalni. :)
9/10 anonim válasza:
Mert könnyű és gyors le rendezni a pasit
A szex az melósabb téma
Egy szopáshoz nem kell annyira neki vetközni se és elég utánna fogat mosni és listerin-wl öblitenni és nem kell csap át állni .
N
10/10 anonim válasza:
Nálam többfunkciós. Örömforrás a pasimnak, és hogy ezt én adom neki.
Utána én következek, ami legalább ennyire jó.
Nem utolsósorban magam is felspanolódom tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!