Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban lévő hármasnál a pár tagja nem szeretné szopni a beugró srácot? Mennyire gyakori ez?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel szeretnénk kipróbálni a hármast, de kikötőtte, hogy szopni nem szeretne, mert az olyan személyes mint a csókolózás (azt sem engedné). Pedig imád szopni, persze tiszteletben tartanánk kérést, de a punciját odaadni nem személyes? Élvezést azta hasra, cicire, popsira engedné, vagy kézimunka.2023. aug. 2. 14:00
1/5 anonim válasza:
A csókolózast én is bensőségesnek tartom, érzelmi dolognak.
Megértem a furcsállásodat és igazat adok. N
2/5 anonim válasza:
Szopni én sem tudtam olyan odaadással, meg zavart közben a párom, hogy néz... furcsa volt hogy egy "idegennek" a farkán ficánkol a nyelvem miközben ott a párom. Viszont mikor épp olyan szögben volt, hogy nem látott, akkor jobban odatettem magam a szopásnál.
3/5 anonim válasza:
Én nőként voltam 3. De a pár női tagja nem akarta h velem és a párjával legyen behatolásos aktus
Így csak kézzel és szájjal nyíltam hozzá
4/5 anonim válasza:
Volt barátnőmmel egyszer hármasoztunk szabályok nélkül, amihez épp kedvünk van alapon.
Mikor kutyusban kezdtem el dugni finoman, akkor kezdte el szopni a másik srácot, nagyon jó volt nézni. Aztán miután tempósan kezdtük dugni, akkor már nem bírt szopni, csak markolta és "kapaszkodott" bele. Nagyon megdugtuk..😁
5/5 anonim válasza:
A szabályokat ti hozzátok, kinek ez,kinek az a szabály. Nálunk a féfinak nem szabad csókolózni, igaz nem is igényli a beszálló nőtöl.Azon kívül mindent lehet, mindenhol. A női tag csókolózhat a nővel de a férfival nem.Ezen kìvül neki is bármit. Szopni: Nálunk hozzá tartozik a szexhez, így van szopás is, termeszetesen gumi nélkül. Mi így élvezzük, így az izgalmas. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!