Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők akik nem szeretnek szopni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik nem szeretnek szopni azok mit nem szeretnek benne?

Figyelt kérdés
júl. 21. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Ugyanazt, mint azok a férfiak, akik nem szeretnek nyalni.
júl. 21. 10:55
 2/6 NemFogodKitalálni ***** válasza:
84%

Ezen nőként én is sokat gondolkozok. Én imádom csinálni a páromnak. Imádom azt, amikor az orgazmus előtt megfeszül a teste, a farka elkezd “lüktetni”, remegnek a lábai, majd teleélvezi a számat, és ahogy lövi ki a spermát, úgy ritmusosan összerándul a teste, közben pedig nyög. Imádom ezt érezni, számomra mindent megér, hogy ezt én “okozom” neki, és átélhetem

N

júl. 21. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Mert 1x szajba eroszakoltak tinikent.

Azota ha csak a szajam fele kozelit mar panikrohamom lesz. A parom elfogadta ezt. Mar 6 eve egyutt vagyuk sok mas csinalunk igy nem igazan hianyzik a szopas neki.

júl. 21. 11:17
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
A szopás még oké de hogy lehet a cuccot lenyelni meg a szájba engedni Én azt nem értem.
júl. 21. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:
69%

Második válaszoló tökéletesen fogalmazta meg. Én is így vagyok.

Persze akit trauma ért, az más.

júl. 21. 12:05
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

Osztom a 2#-est! Imádok szopni és szoktam kérni hogy számba élvezzen.

De tény, hogy nem működik mindenkivel!

júl. 21. 12:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!