Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Milyen szavakkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen szavakkal ösztönöztök egy kisfarkú pasit az ágyban?

Figyelt kérdés
jan. 7. 23:23
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
67%

Semilyennel. Adnék egy hosszú, finom, szenvedélyes búcsúcsókot!

27N

jan. 8. 09:34
 12/41 anonim ***** válasza:
11%
#10 kigyúrja magát vagy BMW-t vesz :D
jan. 8. 09:39
 13/41 anonim ***** válasza:
73%

12es

Egyik se kompenzálja a kis farkat. Nem az izmaival vagy a kocsijával szexelek.

jan. 8. 09:43
 14/41 anonim ***** válasza:
25%
Na itt se nők válaszoltak!
jan. 8. 10:35
 15/41 anonim ***** válasza:
0%
#14 Szerintem se. Ordít a farokközpontú pasiszemszög a kommentekből.
jan. 8. 10:43
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

14-15

A tietekből meg az, hogy kicsi a farkatok. Aki pedig a kis farkat nem szeteti, az máris egy ribi, egy cafka, máris nem tesz semmit az ágyban, persze rögtön pénzéhes is, kihagytam valamit? Ja, hogy nem is nő vagyok...

Istenem de szánalmasak vagytok. Komolyan. Undorító az amilyenné a lelketek torzult csak azért mert komplexusos kisfarkúak vagytok. Sajnállak titeket.

jan. 8. 14:43
 17/41 anonim ***** válasza:
0%
#16 Ez az undorító? Nem a megvetés, lenézés olyan miatt, amiről az illető kicsit sem tehet?
jan. 8. 14:53
 18/41 anonim ***** válasza:
69%

17

Igen ez. Nem tehet? Oké, nem tehet. Na és? Biztosan vannak akik leélnek egy életet olyannal aki nem tudja kielégíteni. Én nem ilyen vagyok. Csak mert van igényem jó szexre, attól már én vagyok a rossz??? Ez bizony undorító, bárki is gondolja.

Én nem szidom a kisfarkúakat, csak nem kellenek. Te vagy bárki mégis milyen jogon várod el, hogy valaki olyannal legyek akivel nem illünk össze?

jan. 8. 15:01
 19/41 anonim ***** válasza:
0%
#18 Csak arra lennék kíváncsi hogy zajlik nálad egy ismerkedés? Rögtön jöhet a dicpic? :D
jan. 8. 15:04
 20/41 anonim ***** válasza:
70%

19

És ha igen?

jan. 8. 15:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!