Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen szavakkal ösztönöztök egy kisfarkú pasit az ágyban?
Semilyennel. Adnék egy hosszú, finom, szenvedélyes búcsúcsókot!
27N
12es
Egyik se kompenzálja a kis farkat. Nem az izmaival vagy a kocsijával szexelek.
14-15
A tietekből meg az, hogy kicsi a farkatok. Aki pedig a kis farkat nem szeteti, az máris egy ribi, egy cafka, máris nem tesz semmit az ágyban, persze rögtön pénzéhes is, kihagytam valamit? Ja, hogy nem is nő vagyok...
Istenem de szánalmasak vagytok. Komolyan. Undorító az amilyenné a lelketek torzult csak azért mert komplexusos kisfarkúak vagytok. Sajnállak titeket.
17
Igen ez. Nem tehet? Oké, nem tehet. Na és? Biztosan vannak akik leélnek egy életet olyannal aki nem tudja kielégíteni. Én nem ilyen vagyok. Csak mert van igényem jó szexre, attól már én vagyok a rossz??? Ez bizony undorító, bárki is gondolja.
Én nem szidom a kisfarkúakat, csak nem kellenek. Te vagy bárki mégis milyen jogon várod el, hogy valaki olyannal legyek akivel nem illünk össze?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!