Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek olyan beszélgetést, ahol az egymás iránti érzelmeinkről tudunk megnyílni a párommal?
Érdekel konkrét módszer, vagy pontosan mi a terv, a cél?
Mennyi idősek vagytok?
Ha jó a kapcsolat, akkor pontosan mit szeretnél ebből kihozni? Mert ha nem éreznéd, hogy szeret, érthető lenne, de így nem teljesen világos.
Én 25L, ő 32F. 7 hónapos kapcsolatról van szó és még az érzelmekről nem igazán beszéltünk. A tettekből látom, hogy fontos vagyok neki, kézzel készített meglepi, együtt töltött idő, intimitás, de jól esne, ha szóban is megerősítené. Még nem mondta, hogy szeret, én sem mertem még kimondani, mert volt pár csalódásom.
Azt szeretném, hogy ezáltal érzelmileg is még közelebb kerüljünk. Tudom, hogy nem minden férfi a szavak embere, de megpróbálnék mélyebbre menni.
7 hónap után azt de mondta hogy szeret 😂😂😂😂😂😂😂
Tesó fél év után azt is meg kellene tudni beszélni, hogy a szerelem merre visz tovább, tényleg akartok e házasodni, gyerek mikor ha lesz, stb. Nem hogy szeretleket se mondtátok ki
Nem feltétlenül elég fél év mindenkinek, nincs erre szabály.
De a fentiek engem is foglalkoztatnak és épp emiatt szeretnék beszélni arról, hogy ki hogy éli meg, mennyire érezzük közel a másikat, mit értékelünk a kapcsolatban és egymásban, hogyan tovább. A házasság témát én még korainak érzem, ahhoz azért több időre lenne szükségem.
Nincs rá szabály csak a józan paraszti ész. Aki fél évig nem mondja hogy szeret egyáltalán vagy sem, azt otthagyom.
Szerintem így indítsd el hogy miért nem mondta még még szeret-e egyáltalán
Ja, hát már lassan én is tudni szeretném, hogy szeret-e. A tettek beszélnek, de a szavak is fontosak számomra.
"Szerintem így indítsd el hogy miért nem mondta még még szeret-e egyáltalán?" De az nem hangzik túl tapadósnak, túl kétségbeesettnek?
Miért baj, ha nem mondjuk ki könnyen azt a bizonyos szót? Attól még lehet valami szép és működőképes. Több rossz tapasztalat van mögöttünk, időbe telt leengedni a falakat. Nekem mindig az volt az elvem, hogy a tettek, gesztusok bizonyítják, ha valaki fontos és vágyom rá. Te csak akkor hiszed el, ha mondják? Mondani bármit lehet...
Egy tisztázó beszélgetésnél én elmondanám és el is hinném neki, ha kölcsönös. Ha mégsem biztos az érzéseiben, akkor otthagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!