Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezdeményezzek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek olyan beszélgetést, ahol az egymás iránti érzelmeinkről tudunk megnyílni a párommal?

Figyelt kérdés
Kinek mi a tapasztalat, mikorra érdemes időzíteni? Hogy hozzam fel a témát? Nagyon jó a kapcsolat, de valahogy a mélyebb témák nem jöttek elő mostanában.

tegnap 19:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Érdekel konkrét módszer, vagy pontosan mi a terv, a cél?

Mennyi idősek vagytok?

Ha jó a kapcsolat, akkor pontosan mit szeretnél ebből kihozni? Mert ha nem éreznéd, hogy szeret, érthető lenne, de így nem teljesen világos.

tegnap 20:09
 2/15 A kérdező kommentje:

Én 25L, ő 32F. 7 hónapos kapcsolatról van szó és még az érzelmekről nem igazán beszéltünk. A tettekből látom, hogy fontos vagyok neki, kézzel készített meglepi, együtt töltött idő, intimitás, de jól esne, ha szóban is megerősítené. Még nem mondta, hogy szeret, én sem mertem még kimondani, mert volt pár csalódásom.

Azt szeretném, hogy ezáltal érzelmileg is még közelebb kerüljünk. Tudom, hogy nem minden férfi a szavak embere, de megpróbálnék mélyebbre menni.

tegnap 20:17
 3/15 anonim ***** válasza:

7 hónap után azt de mondta hogy szeret 😂😂😂😂😂😂😂

Tesó fél év után azt is meg kellene tudni beszélni, hogy a szerelem merre visz tovább, tényleg akartok e házasodni, gyerek mikor ha lesz, stb. Nem hogy szeretleket se mondtátok ki

tegnap 20:26
 4/15 anonim ***** válasza:
Mennyire jó köztetek a kommunikáció szóban, ha más területet nézünk?
tegnap 20:31
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül elég fél év mindenkinek, nincs erre szabály.

De a fentiek engem is foglalkoztatnak és épp emiatt szeretnék beszélni arról, hogy ki hogy éli meg, mennyire érezzük közel a másikat, mit értékelünk a kapcsolatban és egymásban, hogyan tovább. A házasság témát én még korainak érzem, ahhoz azért több időre lenne szükségem.

tegnap 20:31
 6/15 A kérdező kommentje:
Jó a kommunikáció. Mindig tudatjuk, hogy ki hogy van, mit csinál, hogy telt a napunk, milyen programot tervezünk. Volt már többször is olyan vallomása, hogy nagyon örül nekem, szeret velem lenni, úgy érzem értékel. De szeretnék biztosra menni és nem tudom, hogy mikor, hogyan hozzam fel a mélyebb témát. Fárasztó munkanap után, hétvégén, szex előtt, utána, elalvás előtt? Izgulok.
tegnap 20:36
 7/15 anonim ***** válasza:

Nincs rá szabály csak a józan paraszti ész. Aki fél évig nem mondja hogy szeret egyáltalán vagy sem, azt otthagyom.

Szerintem így indítsd el hogy miért nem mondta még még szeret-e egyáltalán

tegnap 20:36
 8/15 A kérdező kommentje:

Ja, hát már lassan én is tudni szeretném, hogy szeret-e. A tettek beszélnek, de a szavak is fontosak számomra.

"Szerintem így indítsd el hogy miért nem mondta még még szeret-e egyáltalán?" De az nem hangzik túl tapadósnak, túl kétségbeesettnek?

tegnap 20:40
 9/15 anonim ***** válasza:
Tényleg nem szeret téged, de te se őt. Olyan nincs, hogy ilyen hosszú idő alatt egyikőtök se mondta. Mit akarsz már most tőle? Úgyse fogja elhinni, hogy szereted és te se neki.
tegnap 21:48
 10/15 A kérdező kommentje:

Miért baj, ha nem mondjuk ki könnyen azt a bizonyos szót? Attól még lehet valami szép és működőképes. Több rossz tapasztalat van mögöttünk, időbe telt leengedni a falakat. Nekem mindig az volt az elvem, hogy a tettek, gesztusok bizonyítják, ha valaki fontos és vágyom rá. Te csak akkor hiszed el, ha mondják? Mondani bármit lehet...

Egy tisztázó beszélgetésnél én elmondanám és el is hinném neki, ha kölcsönös. Ha mégsem biztos az érzéseiben, akkor otthagynám.

tegnap 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!