Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezdeményezzek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek olyan beszélgetést, ahol az egymás iránti érzelmeinkről tudunk megnyílni a párommal?

Figyelt kérdés
Kinek mi a tapasztalat, mikorra érdemes időzíteni? Hogy hozzam fel a témát? Nagyon jó a kapcsolat, de valahogy a mélyebb témák nem jöttek elő mostanában.

tegnapelőtt 19:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mondani bármit lehet, igen. Az is azt mondja hogy szeret aki szeret, meg az is aki igazából nem. Na ő semmit nem mond. Érted? xd

Ez is egy cselekedet.

tegnapelőtt 22:15
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem mondta ki, de másképp bizonyított már. Csak az az egy szó hiányzik, amit nem elég mondani, hanem érezni kell, különben üres, elcsépelt szó marad.

Ha valaki nem mondja, attól még érezheti szerintem. Én sem mondtam, mégis érzem, s csak megerősítésre vágyom.

tegnapelőtt 22:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Mond neki te...aztán a reakciójából többet lehet tudni.
tegnapelőtt 23:09
 14/15 anonim ***** válasza:

"Nem mondta ki, de másképp bizonyított már. Csak az az egy szó hiányzik, amit nem elég mondani, hanem érezni kell, különben üres, elcsépelt szó marad."

Ha érzed, hogy szeret akkor minek mondja ki? Lol, nem cukiság. Ki kell mondani és bizonyítani is kell. Ha hiányzik a szó, vagy hiányzik a cselekvés akkor nem szeret (igazán). Ennyi.

tegnap 08:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Én kerek perec megkérdezném tőle, hogy mit érez irántam. Valami intimebb, nyugodt pillanatban, nyilván nem akkor, amikor valamiben éppen nagyon benne van. Lehet csak nem meri mondani, mert te sem mondod. Ne emészd magad, csak bátran!
tegnap 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!