Szerintetek van olyan, hogy két ember annyira tetszik egymásnak, hogy nem mernek közeledni egymás felé? Esetleg rosszul viszonyulnak emiatt egymáshoz, félnek kimutatni a tetszésüket, v. a szimpátiát?
Ebből eredően félreértések sorozata alakul ki..és azt gondolják, h, még sem tetszenek a másiknak, pedig ez nem így van..Mit gondoltok? Én azt hiszem ilyen helyzetben vagyok. Egyszerűen nem merek odamenni a sráchoz, és úgy érzem visszautasító is lehet a viselkedésem, kissé kétértelmű, de csak a félelem miatt. Annyira gyáva vagyok....és a bűntudat is gyötör a sok elhalasztott lehetőség miatt, nagyon nehéz elviselni...
Ilyenkor mi a teendő? Nagyon elbátortalaníthatom ezzel a srácot?? Ő sem túlzottan egy nagy dumás... Mit tennél a fiú helyében??
Kérlek, írjátok le a gondolataitokat.
simán előfordulhat, ha mindkettő ilyen "szerencsétlen". nekem pl. sok év után derült ki, hogy hányan jártak volna velem, de én olyan szorongós, gátlásos voltam, hogy nem is vettem észre a felém jövő jeleket, én nem közeledtem, a másik fél meg talán azt hitte, hogy nem vagyok vevő rá.
elszalasztottam jó pár hasznos tapasztalatot. mai eszemmel bátrabb lennék...
Hasonló helyzetben voltam, de én fiúként végül leküzdöttem a gátlásaimat és kitálaltam. Igaz, először visszautasítást kaptam, de mint utólag kiderült az is csak reflex volt félelemből. Végül túllendültünk ezen hosszas ismerkedés által és azóta 2 éve együtt vagyunk.
Nem tudom mit tehetnél. Leginkább próbálj pozitívan viselkedni vele, ezen más nem nagyon tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!