Mi a véleményetek egy ilyen kezdeményezésről? Egymás gyerekeire vigyázni, ha betegek.
Egy megfázás esetén én sem tartom otthon a gyereket.
Oké, persze ha gyógyszer kell, nem mehet oviba. Az első napojban, amíg fáj, amíg nyűgös, lázas, addig mindegy ki mit csinál, ha meg is szakadnak én kellek neki, csak anya jó.
Az a baj ezzel, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ugyanaz a kórokozó van a gyerekekben, és nem tartom jó ötletnek, hogy "dobjuk be a közösbe amink van". 3-4 napos köhögős betegségből könnyen lehet több hetes felülfertőződéses kórság, ahol már az orvos és az antibiotikum is tehetetlen. Voltam így... a 4. ab kúra után közölte az orvos, hogy nem tud mit tenni, menjek haza, bújjak ágyba, teázzak és reménykedjek, hogy néhány napon belül megindul a javulás.
Én sem bíznám másra. Mert:
- ki tudja a többinek mi baja van
- kevésbé tud pihenni ha ott van mellette masik 2-3 gyerek (egyik lázas, masik nem, harmadik mondjuk hány...)
- a saját gyerekemnek akarok olvasni, teát főzni, kedvenc ételét, stb. és nem akarok a félidegen gyerek miatt időt elvenni a saját beteg gyerekemtől.
- lázasan, vagy hasmenős vírussal meg neki sem egy masik lakásban a jó egy idegen nővel hanem otthon, a saját anyukajával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!