Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem voltam még idős nővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem voltam még idős nővel (50+), de nagyon vonzódom hozzájuk, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nyilván, oké, keressek egyet magamnak, szedjek fel, cselekedjek stb..

De lehet, hogy élménybe közel sem olyan jó mint ahogy elképzelem…

Ezt az egészet ki lehetne verni a fejemből, vagy ilyen “fétis” dolgokat nem lehet?

Esetleg vannak rossz tapasztalatai másoknak, amik segítenének ezt az egészet “elfelejtettni” velem?

Vagy tényleg jó élmény egy ilyen “kaland”??

tegnap 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
21%

Próbáld ki

Könnyű felszedni az a előny

tegnap 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Idősebb nő tapasztalt általában és tudja mi a jó. Mivel próbál kompenzálni még kezesebb lesz. Próbáld meg
tegnap 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Úgy leszop és mozog majd rajtad mint egy fiatalka csajszi soha... S nem utolsó sorban odafigyel rád is közben. :) F.
tegnap 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
34%

Azért van igazság abban, amiben gondolkodik a kérdező.

Én 20 évesen szedtem fel egy 49 éves ápolónőt. Fiatalkorában bomba volt, jól tartotta magát, de azért amikor lekerült a nadrág stb már látszott a kor és hogy nem 20 éves. Nem volt amúgy rossz, mert tényleg baromi jól szopott, a spermát nyelte, engedte seggbe.

De azért na.

tegnap 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
tegnap 16:21
 6/7 A kérdező kommentje:

Leginkább ez a bökkenő, 21 vagyok…

Talán egy jó pár év múlva lesz is esélyem. Addig is, csak a csodákban bízhatok.

tegnap 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy az idősebb pasik kedvelik a fiatal nőket, úgy neked is van esélyed az idősebb hölgyeknél! F.
tegnap 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!