Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nagyon megszerettem egy lányt és nagyon vonzódom hozzá, de ő nem?
Figyelt kérdés
Ő eleinte úgy csinált mintha bejöttem volna neki, de még sem vonzódik hozzám. Én már nagyon bele éltem hogy lesz valami. Nagyon nagyon tetszik. Én nagyon szeretnék vele szexelni.
Mit csinálta eleinte úgy mintha tetszettem volna neki?
2019. aug. 26. 08:45
1/3 anonim válasza:
És akkor mit csinálj ha szeretnél egy ferrarit de nincs pénzed?
Nem veszed meg...
Őt meg akkor csak hagyd, és kész :D Majd ha lesz ferrarid megkapod őt is :D
2/3 anonim válasza:
Leszaras a legjobb gyógymod. Talán lesz másik ez a johir viszont.
3/3 anonim válasza:
Ne feltétlenül a szexet akard tőle elsőre, hódítsd meg mint nőt utána a szexet is megkapod.
Ha ez nem megy, akkor meg felejtsd el, lesz más akinek tetszeni fogsz. Mennyi ideig szeretnél még vívódni, vannak felesleges hónapjaid, éveid? Életed végén minden percét bánni fogod amit feleslegesen pazaroltál el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!