Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfiként a nőkhöz vonzódom, de kipróbálnám férfival is! Más hetero férfinak is vannak ilyen gondolatai? (lehet hogy már biszex vagyok)
Figyelt kérdés
2019. júl. 24. 11:39
1/9 anonim válasza:
Ha kiprobalnad férfival akkor nem vagy hetero.
2/9 anonim válasza:
Nincsenek, azért hetero mert csak az ellenkező nemhez vonzódik. Bisex vagy.
3/9 anonim válasza:
Ha valaki hetero, akkor nincsenek ilyen gondolatai. Kíváncsisága lehet, de ha már vágyak vannak, akkor ő már nem hetero.
4/9 anonim válasza:
Na és te dugnál meg egy férfit, vagy azt akarod hogy téged dugjanak meg?
5/9 anonim válasza:
Igen, nekem is vannak hasonló gondolataim, de annyiszor megkaptam, hogy akkor biszex vagyok, hogy inkább ezt mondom
27f
6/9 anonim válasza:
Voltak.
Azóta már tudom, hogy biszex vagyok, bár nem nagyon élem ki :)
29f
7/9 anonim válasza:
Igen biszex vagy . Miért olyan nehéz ezt felfogni feldolgozni
Aki hetero az nem fantáziál vagy gondolkodik el azon hogy milyen lehet azonos neművel !!!!
Ennyi, ezen nincs mit szépíteni , megmagyarázni .
8/9 anonim válasza:
Ez a biszex, meg hetero és hasonló kategóriák nem azért vannak, hogy mindenkit belegyömöszöljünk, csak egy lehetőség annak, akinek tetszik.
Aki nem akar kategóriát magának, annak nem szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!