Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/32 anonim válasza:
Tényekkel vitatkoznak az idióták.
De oké, szerintetek húgy! 👍
Magatokból csináltok hülyét, engem aztán nem zavar... 😄
22/32 anonim válasza:
21 akkor ezek szerint lehet több mint fél litert speiccelni ?
Tényleg komolyan kérdezem
Mert akkor eskü csinálok videókat és gennyes keresem magam
23/32 A kérdező kommentje:
20as ha remeg, még nem élvezett el, csak pont a határán van
tegnapelőtt 14:16
24/32 anonim válasza:
Oké de ha elkezdödik a remegés akkor se hagyd abba
Az olyan mikor neked csinálják és elkezded érezni hogy hamarosan jó lesz de még nem durrantál el de ott vagy a kapuba azt fogja és abba hagyja
Lehet orgazmus kontrollt játszani
De mikor már a remegés megjelenik és akkor csinálod akkor van h szarabbul jön ki a dolog
Nálam pl bedurran a csikló hirtelen érzéketlenné válik nem tudok élvezni
És bennem marad az orgazmus a feszkó és idegbajt kapok
25/32 anonim válasza:
Nagyon nagyon sok nővel voltam már és mindegyik spriccelt minden egyes alkalommal de csak velem. Mondjuk amúgy is fuckboy vagyok(ezt ők mondták nekem).
26/32 anonim válasza:
Igen, nekem is valódi. Rengeteg a tévedés a témában.
27/32 anonim válasza:
Látszik mennyi tapasztalt "férfi" van🤣🤣 Kajak el is hiszik maguknak hogy a nőből liter számra spriccel a cucc de abba nem gondolnak bele hogy hol van ez a sok cucc drágajóistenem hát becarások ezek a fiúcskák🤣🤣🤣🤣
28/32 anonim válasza:
Aki annyira azt hiszi hogy nem vizelet az kóstolja majd meg ha spriccelős nővel akad össze - rájössz majd egyből miből áll 😄 Nincs sok ilyen nő, de akad pár. Amúgy sem a neten kell osztani az észt hanem csajozni kellene inkább pupákok!
29/32 anonim válasza:
Nálam a 10-es a nyerö: " a női ejakulátum ..... a G-ponti mirigyből, amely a húgycső végébe torkollik" Ezt biztosan a britt tudosok állapitották meg. Másnak még nem sikerült ezt a titokzatos betorkolást felfedezni.
30/32 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!