Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításra való ok?
Csak egy hipotetikus kérdés,ha csak itt leülsz s nézed a kérdéseket sokszor jön elő egy kapcsolatban mi fér bele a szexbe. Na már most ha egy lány kiírja(semmi degradálás,férfiként is a női egyenjogúságot tartom helyesnek) mondjuk nem szereti az orált azért többség írja ha szereted a barátod veled marad. Kíváncsi lennék nők férfiak véleményére is hisz akármelyik félből ha valaki ezt nem kapja meg s emiatt szakít már rögtön jön a pecsét hogy miez már.
Csak szerintem emiatt lesz sok rossz kapcsolat,vagyis nem emiatt hanem hogy úgy együtt lesznek olyan partnerek akik nem passzolnak szexuálisam mentálisan teszem azt egyik konzervatív másik nem.
És igen én elgondolkodtam,én nem tudnék olyan kapcsolatban lenni ahol mondjuk undort váltok ki valamivel,értitek.
Ti hogy látjátok? Nektek ez mennyire fontos,de nem csak ez akár úgy ha nem egyezik a szexuális rész szakítanál e.
Tényleg nők válaszát is várom. Mind a két nemből.
Hát ez nagyon relatív, hogy mi számít egyezésnek, és mi nem. Viszont nekem van egy nagyon fix elvárásom, amiből nem engedtem: az orál az alapelvárás számomra. Lehet szexistának, bunkónak tűnhetek emiatt, de hozzáteszem, hogy 15 nőből, akivel együtt voltam valamilyen formában, 3 nem akart szopni csak, abból a legelső még a tinikori szerelmem volt, akivel először szexeltem, talán ő is túl tapasztalatlan volt. A többiek mind csinálták, vagy akár kifejezetten imádták csinálni. A jelenlegi barátnőm is ilyen, nem is kell kérjem, imádja a farkam kényeztetni szájjal, kézzel, mindennel. Mivel számomra ez fontos, és vannak ilyen csajok, akik szintén imádják, kizártnak tartom, hogy egy olyan csajjal legyek, aki undorral fogja is meg, és a szájába nem is akarja.
Ja és a másik, ha már együtt vagyunk rendes párkapcsolatban, akkor minimum heti egy kielégítés valamilyen formában. Ha szex nincs is mindig, de akkor elégítsen ki másképp. Valahogy abszurdnak tűnik, hogy rendszeresen recskáznom kelljen úgy, hogy egy nővel élek. 32F
Ha egy kapcsolatban rossz a szex, mennyiségileg vagy minőségileg nem kielégítő az mindenképpen feszültséget szül. Akár kimondod, akár nem. Ott fog "dolgozni" a tudatalattiban a feszültség, a kielégületlenség, frusztráció. Észre sem veszik a felek miért ingerültebbek a másikkal.
Ha valakinek az orál fontos akkor akármennyire is hasít a másik ez a feszültség szét fogja szakítani a kapcsolatot, érzelmi eltávolodáshoz vezet.
Igazából nekem az az igényem, hogy ne 3 percig tartson maga a dugás része (most nem egy-két alkalomról beszélek, hanem arról, ha ez az alap teljesítőképessége a pasinak, és nem hajlandó tenni ellene), illetve az, hogy valamilyen módon el tudjon élveztetni. A nyalás, ami olyan sarkalatos kérdés szokott lenni sok nőnél, nekem pont nem olyan fontos, mert gyenge inger. Ezzel az undor témával ("nem tudnék olyan kapcsolatban lenni ahol mondjuk undort váltok ki valamivel") az a gond, hogy messzire vihető gondolatmenet. Ha leszop a nő, akkor már nem érzed úgy, hogy undorodik tőled, rendben. Mi van, ha mondjuk nem nyeli le, vagy nem akarja nyalogatni az ánuszodat? Vagy ha te rá szeretnél pisilni, ő meg nincs benne az ilyesmiben? Érted, ugyanezzel az undor dologgal sok mindent meg lehetne érvelni, ami nem az "alap setting" része a legtöbb ember fejében, és erős a gyanúm, hogy te sem ezekre akartál célozni. Akkor már egyszerűbb és őszintébb szerintem, ha valaki kimondja, hogy azért igényli a szopást, mert szereti azt az érzetet, amit az vált ki, ha szopják a farkát.
Amúgy előttem már leírták a lényeget, hogy nem árt, ha az alapok stimmelnek, de a kompromisszumkészség is fontos. Szerintem ha nem célzott párkeresésről beszélünk, hanem spontán, organikusan alakul ki egy szeretetkapcsolat két ember között, még az előtt, hogy egyáltalán szóba jönne a szex, akkor esélyesebb, hogy a kapcsolatukban hajlandóak lesznek feszegetni kicsit a saját határaikat a másik örömére, meg az is, hogy megjön a kedvük a közös kísérletezgetéshez. Ezért nem biztos, hogy ami az elején no go, az örökre az is marad. De mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy akar-e a türelemre alapozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!