Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom múltjából kiderültek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom múltjából kiderültek elég komoly dolgok, ez ok a szakításra?

Figyelt kérdés

Mindketten fiatalok vagyunk, 20 és 22 évesek. Volt egy nagy összeveszés a legjobb barátnőjével és én próbáltam kibékíteni őket, megkerestem a barátnőjét hogy megértsem mi a konfliktus közöttük. Ekkor derült ki több minden páromról , azt hiszem szándékosan mondta el hogy páromat rossz színben tüntesse fel.

A lényeg, hogy párom a TF-re jár és idén volt egy gólyatábor ahol ő is ott volt mint szervező, segítő. Itt történtek durva dolgok. Amikor ez történt nem voltunk együtt mert a kapcsolatunk mindig is viharos volt és általában 3 havonta szét megyünk 1 hónapra. Tudom hogy épp nem voltunk együtt de amit tett az az én szememben megbocsáthatatlan. Jogosan érzem ezt, vagy ha nem voltunk együtt akkor nincs jogom ítélkezni?

szept. 18. 11:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Ha állandóan szakítotok akkor nem mindegy hogy eggyel többször és több ok miatt szakítotok megint? Egyébként elég gyerekes hozzáállás ez a "minden sz.rért szakítunk". Legyetek végre elég tökösek, felnőttek ahhoz hogy leültök a problémákat megbeszélni és nem egyből szakítotok. Kinek jó ez? Senkinek.
szept. 18. 11:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A ti kapcsolatotok valami vicc. Ez nem kapcsolat. Teljesen feleslegesen vergődsz. Mindkettőtöknek jobb lenne, ha nem lennétek együtt
szept. 18. 11:28
 3/14 A kérdező kommentje:
Ö eleg viharos es meggondolatlan, lobbanekony, de mellette egy tunder, es imadom. Nem akartam soha elhagyni mert ilyen kettos szemelyiseg
szept. 18. 11:31
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem jogosan, mert az nem nevezhető kapcsolatonak, ami köztetek van. Ha valami hülye r*banc beadná nekem h szünet kell neki, akkor tiltanám abban a pillanatban mindenhol, nemhogy még akkor visszafogadjam meg várjak rá. Vár a f*szom. Meg mi lenne, ha egy veszekedés miatt nem szakítanátok?
szept. 18. 11:34
 5/14 anonim ***** válasza:
20%
Attol fugg mi tortent.
szept. 18. 11:35
 6/14 A kérdező kommentje:
Szexelt. Tobb alakalommal.
szept. 18. 11:39
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon szerethet ha képes volt megcsalni ilyen rövid idő alatt...
szept. 18. 11:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat összefeküdni mással, még nem voltatok együtt, mert igaz ez nem megcsalás.
szept. 18. 11:45
 9/14 anonim ***** válasza:
6: Ez van ha hagyod neki. Én amúgy sosem értettem aki szerint rendben vannak az egyéjszakás kalandok, egy nőnél simán benne van, hogy miközben kavar valakivel, hülyíti, addig más csávókkal is dug. Nem tudhatod. Egyszerűen nem értem, hogy hogy nem veszik sokan észre, hogy ez így nem okés. Ez így nem is kapcsolat, amit amúgy eddig leírtál, a csaj csak akkor van veled, amikor épp nincsen más.
szept. 18. 11:46
 10/14 anonim ***** válasza:
55%

Még 20 éves korom előtt volt egy ilyen kapcsolatom.

Mindig én voltam a szar, hogy a több hónapos szünetekben más pasikkal is voltam.

Olyan gáz már visszagondolva is, hiába fiatalok voltunk.

Jobb lenne nektek is, ha kinőnétek ezt a kapcsolatot.

szept. 18. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!