Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom múltjából kiderültek elég komoly dolgok, ez ok a szakításra?
Mindketten fiatalok vagyunk, 20 és 22 évesek. Volt egy nagy összeveszés a legjobb barátnőjével és én próbáltam kibékíteni őket, megkerestem a barátnőjét hogy megértsem mi a konfliktus közöttük. Ekkor derült ki több minden páromról , azt hiszem szándékosan mondta el hogy páromat rossz színben tüntesse fel.
A lényeg, hogy párom a TF-re jár és idén volt egy gólyatábor ahol ő is ott volt mint szervező, segítő. Itt történtek durva dolgok. Amikor ez történt nem voltunk együtt mert a kapcsolatunk mindig is viharos volt és általában 3 havonta szét megyünk 1 hónapra. Tudom hogy épp nem voltunk együtt de amit tett az az én szememben megbocsáthatatlan. Jogosan érzem ezt, vagy ha nem voltunk együtt akkor nincs jogom ítélkezni?
Nagyon homályos, hogy mi történt, de szerintem ha nem voltatok együtt, akkor nem megcsalás, ha viszont valami olyat tett, ami szerinted erkölcsileg nem elfogadható, akkor természetesen ne legyél olyannal, aki nem fér bele az értékrendedbe.
Ami fontosabb, hogy engedd el ezt a viharos kapcsolatosdit. Ezek jól működnek a tv-ben, de a valóságban nem. Ha három havonta szünet kell nektek, akkor valószínűleg nem kelletek egymásnak. Megérdemled, hogy valakivel hosszútávon boldog legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!