Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy olyan kapcsolattal, ahol a fent rózsaszív cukiság, a lent pedig lényegében szakításra érett érdektelenség?

Figyelt kérdés

nagyjából havonta 1-2 hét telik el lent, ugyanennyi fent

egyenes következmény, hogy a szex mennyisége és minősége megzuhant, de ezen kívül minden más funkciolnál

2021. dec. 22. 23:02
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Be kell látni, hogy időpazarlás, és szakítani kell.
2021. dec. 22. 23:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Véget kell vetni a kapcsolatnak, mert egyértelmű, hogy nem illetek össze és képtelenek is vagytok ezen változtatni. Nem értem miért akkora dilemma ez. Ha 50%ban szar a kapcsolat, akkor az kuka. Lehetnek viták meg nehezebb időszakok, de a jónak kell messze túlsúlyban lennie.
2021. dec. 22. 23:04
 3/3 anonim ***** válasza:

4 év után most válok egy ilyen kapcsolatból. Eléggé kikészített. Teljesen lehúzott a másik fél. Nem voltam és még nem is vagyok a régi önmagam. Jobb ha minél előbb lelépsz.

Egy férfi

2021. dec. 23. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!