Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogom bánni ha engedek a barátnőm kérésének?
20as éveinkben járunk, a barátnőm mindig is nyitottabb, liberális neveltetésű, neki volt több egy éjszakás kalandja is, nekem soha. 2 éve vagyunk együtt és többször felmerült már , hogy szeretné ha feldobnánk a szexuális életünket. Elmesélte, hogy az előző kapcsolatában rendszeresen volt hármas, cuckold is, az exe szerette az ilyesféle dolgokat és neki is megtetszett.
Tisztában vagyok vele, hgoy nem vagyok a legnagyobb alfahím, a méretem se valami tekintélyes, valószínű ezért is szeretné kipróbálni mással is.
Vannak ilyen tapasztalatok? Fiúk, lányok ti mit gondoltok erről, főleg azok véleménye érdekelne akik már kipróbáltak ilyet.
Ez nagyon személy függő.
Én szeretem, hogy a feleségem massal is szexel engem izgat.
De nem biztos, hogy mindenki így van vele . Nem ismerünk így nehez megmondani, hogy Te megbánnád-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!