Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meg fogom bánni ha engedek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogom bánni ha engedek a barátnőm kérésének?

Figyelt kérdés

20as éveinkben járunk, a barátnőm mindig is nyitottabb, liberális neveltetésű, neki volt több egy éjszakás kalandja is, nekem soha. 2 éve vagyunk együtt és többször felmerült már , hogy szeretné ha feldobnánk a szexuális életünket. Elmesélte, hogy az előző kapcsolatában rendszeresen volt hármas, cuckold is, az exe szerette az ilyesféle dolgokat és neki is megtetszett.

Tisztában vagyok vele, hgoy nem vagyok a legnagyobb alfahím, a méretem se valami tekintélyes, valószínű ezért is szeretné kipróbálni mással is.

Vannak ilyen tapasztalatok? Fiúk, lányok ti mit gondoltok erről, főleg azok véleménye érdekelne akik már kipróbáltak ilyet.

tegnapelőtt 09:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
59%
AZ agyaddal van baj meg a gondolkodásoddal és ezért úgyis félre fog dugni.
tegnapelőtt 09:38
 2/25 Noren1989 ***** válasza:
80%
Ha ezzel akarja feldobni, akkor Bro, van egy rossz hírem....
tegnapelőtt 09:40
 3/25 anonim ***** válasza:
65%

Ez nagyon személy függő.

Én szeretem, hogy a feleségem massal is szexel engem izgat.

De nem biztos, hogy mindenki így van vele . Nem ismerünk így nehez megmondani, hogy Te megbánnád-e.

tegnapelőtt 09:41
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nincs ezzel baj, mindenki úgy éli meg a szexualitást ahogy neki jó. De úgy ne engedj ha a legkisebb aggodalmad is van a dologgal szemben, mert ezek csak maximális bizalommal működnek.
tegnapelőtt 09:47
 5/25 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagytok ti igazi pár, csak dugni jártok össze. Ha szerelmes lenne beléd, akkor lehet akármilyen liberális, nem akarna mással lenni csakis veled.
tegnapelőtt 09:49
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
van aki megbánja. van aki már csak a látványtól majdnem el ment. vagy annyira megtetszik neki, hogy ő maga is rábukik a nagyobb dorongra. a csajod ezt is elvárja tőled? csak akkor derül ki ha kipróbálod
tegnapelőtt 09:57
 7/25 anonim válasza:
91%
Ha a legmegalázóbban felszarvazott (ökör) akarsz lenni, akkor hajrá.
tegnapelőtt 10:11
 8/25 anonim ***** válasza:
32%
3. Mert egy impotens vagy és félsz hogy ott hagy akkor.
tegnapelőtt 10:14
 9/25 A kérdező kommentje:
Az elmeseltek alapjan izgalmas lenne es engem is erdekelne. De mivel nincs tapasztalatom igy kicsit tartok tole azert. Nem vagyok az a nagyon feltejeny tipus, azt hiszem ezzel nem lenne gond
tegnapelőtt 10:24
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
#9 akkor hajrá
tegnapelőtt 10:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!