Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meg fogom bánni ha engedek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogom bánni ha engedek a barátnőm kérésének?

Figyelt kérdés

20as éveinkben járunk, a barátnőm mindig is nyitottabb, liberális neveltetésű, neki volt több egy éjszakás kalandja is, nekem soha. 2 éve vagyunk együtt és többször felmerült már , hogy szeretné ha feldobnánk a szexuális életünket. Elmesélte, hogy az előző kapcsolatában rendszeresen volt hármas, cuckold is, az exe szerette az ilyesféle dolgokat és neki is megtetszett.

Tisztában vagyok vele, hgoy nem vagyok a legnagyobb alfahím, a méretem se valami tekintélyes, valószínű ezért is szeretné kipróbálni mással is.

Vannak ilyen tapasztalatok? Fiúk, lányok ti mit gondoltok erről, főleg azok véleménye érdekelne akik már kipróbáltak ilyet.

jan. 5. 09:37
1 2 3
 21/25 Whitewolf19 ***** válasza:
50%

Ez de megalázó lehet...

Férfiként sosem tudnám elviselni,hogy más ér hozzá.

De nem születik mindenki dominánsnak, ezek szerint...

jan. 5. 15:32
 22/25 anonim ***** válasza:

Kellett neked ekkora f cibálóval összejönnöd

Megunt téged

jan. 5. 15:44
 23/25 anonim ***** válasza:
77%

Először bevetet egy harmadikat, utána ráfogja a cuckoldra hogy mással dughasson előtted...aztán meg már majd titokba fog eljárni másokkal összefeküdni amikor nem tudsz róla.

Döntsd el hogy ez kell neked vagy megembereled magad és nemet mondasz rá....ha nem tetszik neki akkor meg kiadnám az útját és keresnék egy normális barátnőt a helyedben.

jan. 5. 15:49
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha nem lennék foglalt, mondanám, hogy passzold át nekem a csajt. Volnának ötleteim vele!
jan. 5. 17:36
 25/25 anonim ***** válasza:
66%

🤔🤔

Igazából két opció van.

Vagy bele mész és vállalod a rizikót, hogy lelép, vagy nem mész bele és talál melletted két faszit, akikkel el lesz, és ugyanúgy ott a rizikó, hogy lelép.

Szerintem válaszd az 1-est!

Ha veled éli meg még jól is elsülhet.

Am, sose szopott még úgy nő, mint mikor dugja valaki hátulról, szóval hajrá!

Vannak dolgok amit tisztázni kell azért.

Ha gondolod írj mesélek ezekrők

jan. 5. 19:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!