Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ajánlák ezen az oldalon azt, hogy megtartsanak egy hónapok óta a szexben bénázó embert?
Igen.
10
Én egyáltalán nem vitatom, hogy fontos a szex, és a jó kapcsolat egyik alapja. De az ember még sem csak egy szexuális ösztönlény, egy folyton gerjedésben lévő, élvezni, üríteni akaró bszógép, akinek 12 órával az orgazmusa után már villog az agyában a piros riasztás, hogy fuck alert, fuck alert, fuck alert. Főleg, ha két egymásba fülig szerelmes emberről van szó, amely állapotban sokkal türelmesebb és toleránsabb az ember a másikkal.
Azt pedig megfontolás tárgyának ajánlom, hogy a szexuális teljesítményen kívül meg mennyi minden más súlyos dolog van, ami valamiért mégsem nyom annyit a latban. Napi működése során mennyit árt másoknak az átlagember, mennyiszer nem mond igazat, mennyire nem becsületes, mennyiszer vesz el valamit, amit nem neki adtak és sorolhatnám, és ezek valahogy egyáltalán nem olyan súlyos válóokok – persze, amíg nem a párjával teszi az ember, hanem másokkal. Sőt, még ügyesnek, életrevalónak, a közös boldogulásért meg a túlélésért mindent megtevőnek van dicsérve. Szar szexért otthagyni valakit evidencia. Azért, mert szar ember a kollégájával, a szomszéddal, az ügyféllel, csal, lop, hazudik, az meg hát a farkastörvények közt dicséretes, hiszen abból lesz a szalámi, a nyaralás meg a Vitára. Csak akkor lesz ganaj, ha engem csal, engem lop meg, nekem hazudik.
Kérdező, egy 22 meg egy 18 éves tud csak igazán „eszementen” szerelmes lenni, lobogva, feltétlenül, vakon – ebben marhára nincs igaza annak a hozzászólónak, aki szerint ezek még azt se tudják ennyi idősen, mi a szerelem. (Lásd még: valami Sekszpír nevű faszi ezeréves fércműve valami Rómeóról meg Júliáról.) Gondold el, hogy két fiatal totál egymásba habarodik, végre egymásé is lehetnek, fellegekben járnak. Imádják egymás érintését, illatát, hangját, gondolatait, mindenben egy hullámhosszon vannak. Szerinted el kéne egymást hagyniuk iksz hónap után, mert nem jön össze az orgazmus a lánynak szerelmes szeretkezés közben? Akkor te még vagy nem voltál igazán szerelmes senkibe, akinek még a szrát is megennéd, és nemhogy kiadnád az útját a nem kifogástalan szex miatt, de rettegsz, hogy elveszíted. Vagy szerencséd volt, mert minden lány, akibe belezúgtál, szexvirtuóz is volt az ágyban.
Mindenütt megvan a magyaroknak az a panel fszsága, amit bármire be tudnak dobni egy vita során érvelés helyett.
Itt, a gyakorin az INCEL meg a PEDOFIL lett az, ami a közéletben a Soros, a Brüsszel, a kommunista, a külföldi ügynök. Le kell incelezni a vitapartnert, nem az érveivel foglalkozni tételesen, akkor is, ha 50 éves és házas, és még csak nem is az élete első nőjét vette el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!