Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ajánlák ezen az oldalon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ajánlák ezen az oldalon azt, hogy megtartsanak egy hónapok óta a szexben bénázó embert?

tegnapelőtt 12:48
A kérdező szavazást indított:
Azért, mert a szerelmem a legfontosabb nekem! Ha a szerelmem nem tud kielégíteni, akkor várok rá hónapokat, amíg megtanulja! Imádom a szerelmem!
Naiv emberek.
15 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert gyermekded, szentimentális gondolkodásuk van. Tapasztalatuk pedig semennyi.

VAGY

Mert ők is nullásak az ágyban, fejlődni nem hajlandóak, ők se szeretnék ha ki lennének penderítve. Az ilyen kérdést sajnos törölni szokták.

Férfi válaszoló

tegnapelőtt 12:52
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Azt, ugye, érzed, hogy a kérdésed mögött mennyi indulat van? Miért bszod fel magad mások véleményén? Semmi értelme.

Az meg nem feltétlen fog neked nőt hozni, ha mások dobják a partnerüket, csak mert nincs velük orgazmusuk. Még ha te minden excsajod szerint gci jó is vagy az ágyban.

És igen, sok ember érzelmi világa bonyolultabb egy faéknél, és együttmarad valakivel, akit szeret, még ha nem is élvez el vele, vagy ha csóró, vagy ha lebénult, de még akkor is, ha üti (mennyi ilyen eset van!). Pláne egy 18 éves lány, aki élete első szerelmével van együtt.

tegnapelőtt 13:01
 3/14 anonim ***** válasza:
51%

Élete első szerelmével. Dilo, ezek azt se tudják még mi a szerelem!

"de még akkor is, ha üti (mennyi ilyen eset van!)"

-Megmondom én neked, hogy mennyi ilyen eset van. Abból kiindulva, hogy a nőknek nagy hányada nem képes tisztességesen viselkedni; nem elég. A válasz az, hogy nem elég

tegnapelőtt 13:04
 4/14 A kérdező kommentje:

A legutóbbi 3 ex-barátnőm is ilyen szerelmes típusú csajszi volt. Volt, aki pénzelt is volna engem, ha hagyom. Szóval arra hamar rájöttem, hogy egy szerelmes ember kicsit "furán" gondolkodik.

Az azonban még számomra is meglepő, hogy a szerelmes ember eddig is képes elmenni, amint a kérdésben olvastam. Nem a Kérdezőn lepődtem meg (ő csak 1 ember), hanem az őt támogató kommenteken, és a topikban lévő, #6-7-es válaszomat lepontozó - számomra szórakoztató - értékelésen.

Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy a szerelmes emberek így gondolkodnak. Érted?

Szóval várom a szavazatokat, hogy ez a gondolkodás tényleg a szerelem része-e, vagy pedig ez egy szélsőséges gondolkodás, amit még az igazi szerelmes emberek is elutasítanak, és leginkább a frusztrált, (a szexben ügyetlen srácok) és befolyásolható nők lépviselik.

tegnapelőtt 13:26
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
A csávó a kérdésben szűz volt. Fiatalok és néhány hónapja járnak, nyilván nem élnek együtt, hogy minden napra jusson szex. Lehet, hogy összesen 10x sem csinálták. Felesleges várni a csodát, hogy valaki úgy szülessen, hogy orgazmusig tud dugni egy nőt. Nem értem, mi azon a felháborító, hogy ebben az esetben valaki nem kukázza azonnal a másikat.
tegnapelőtt 13:32
 6/14 A kérdező kommentje:

Teljesen mindegy. Mint említettem nem a Kérdező (és nem is a csávója) a fontos, hanem az érdekel, hogy hova tudom sorolni azokat, akik ezt a gondolkodást képviselik.

- ez a szerelmes gondolkodás természetes része, akik így fejezik ki a szerelmük iránti szerelmet.

- ezek naiv emberek.

tegnapelőtt 13:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, számodra csak ez a két válasz elfogadható?
tegnapelőtt 13:42
 8/14 anonim ***** válasza:
53%

A szerelem nem a szexről szól. Hiába akarja a bugyuta, ösztönvezérelt társadalom a teljesítménykényszert rátolni mindenkire, hálistennek nem vevő erre sok ember. Másrészről a szex, szeretkezés célja nem az orgazmus, hanem a testi egyesülés. Az orgazmus csak következmény. Ezért szar sok kapcaolatban a szex, mert bár van orgazmusa a nőnek, a palik nem élik át teljes rezgésükkel a szeretkezést (ekkor neveznénk annak), hanem gépiesen egy célt lobogtatnak maguk előtt: mindenáron el kell mennie a nőnek. Ezt hívják baxásnak. Amikor nincs benne lélek.

A kommunikáció sok mindenre megoldás, épp csak funkcionális analfabéta sok pár és nem mernek face to face megbeszélni dolgokat. Ez komoly baj, mert ez által saját magukat is elvágják a beteljesüléstől. Az sem mindegy, miképp kommunikálsz, sértő, direkt módon, vagy inkább kedvesen rávezeted a másikat, miképp esne jól neked, lenne jobb a dolog. Erre kevesen képesek. 36F

tegnapelőtt 13:44
 9/14 anonim ***** válasza:
#6 Nem kell sorolni senkit sehová, ő így gondolják, te meg nem, nem vagyunk egyformák.
tegnapelőtt 13:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Engem is nem egyszer pontoztak már le. Ott rontják el sokan, hogy már az alapok sem, más a libidó, a vágyak, az igények. De akkor is ragaszkodnak a másikhoz, ahhoz a képhez, amit hozzá képzeltek. Sokan képtelenek kommunikálni is, és csak a csodát várják, csendben szenvednek. Megint mások akkor sem lépnek, amikor egyértelműen egyoldalú a szex, és nem számít az igényük a saját partnerüknek. Aki szerint a szex nem fontos egy kapcsolatban, az álomvilágban él, nulla tapasztalattal, vagy alkalmatlan egy normális kapcsolatra. Ez az igazság. A szerelemnek része a testi vágy is, nem lesz tartós egy kapcsolat sem, ha folyamatos feszültségforrás a szex. Persze, kisebb dolgokban lehet kompromisszumot kötni, új dolgokat kipróbálni stb, de alapokban egyezni kell. Valamiért egyesek szerint szégyen is a szex miatt szakítani, mert ah a szerelem mennyivel fontosabb, szar ember vagy. Ez sem igaz. Akármi lehet szakító ok, ami neked nem komfortos, ettől nem vagy szar ember. Az a komolytalan, aki ezt elbagatelizálja.
tegnapelőtt 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!