Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, elfogadnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, elfogadnátok egy ilyen nőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 25 és 30 közötti nő, aki amúgy kedves, csinos, ad magára külső és belső szempontjából is, de akivel nem lehet gyorsan haladni az ismerkedés terén, mert nehezen bízik, és eleinte még az érintés is zavarja. Fontos neki, hogy kialakuljon egy érzelmi és bizalmi kötelék, csak azután képes bármiféle testiségre (érintés, csók), és nem pár hét alatt lehetne lefeküdni vele, mert szűz, türelemre és időre van szüksége. Komoly kapcsolatot akar és próbálja leküzdeni azokat a dolgokat, amelyek miatt ennyire nehezen megy neki a férfiak közeledésének elfogadása, de ehhez tényleg megértésre és türelemre van szüksége.

Ez a nő mennyire lenne "kuka" számotokra? El tudnátok fogadni vagy nem akarnátok bajlódni vele?

Köszönöm, ha kulturált módon

és kort megadva fejtitek ki a válaszaitokat!

jan. 3. 04:04
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
51%

Azt gondolom,hogy az a korosztály,aki esetleg szóba jöhet,ott a többség nem fecsérelne túl sok időt a "passzív " ismerkedésre,mert úgy van vele,ha nem kell jön majd más!!!

Úgy látom,ma gyakran az ismerkedés fő nozgatórúgója,hogy milyen gyorsan lehet ágyba bújni az illetővel! Nem mondom,hogy ez a tendencia,de egy ilyen korú hölggyel már sokan azt gondolják,hogy lehet a közepén kezdeni!! Mivel senkire nincs ráírva,hogy milyen,így a társkereső oldalak talán a megfelelőbbek,ahol a személyes kontaktus előtt,írásban lehet ismerkedni!!

Pasiként azt mondanám,hogy ha személyes ismerkedéssel indulna a történet és menet közben derülnek ki ezek a dolgok-nem tudok már róluk-valószínű megszakítanám az ismerkedést!

febr. 13. 15:41
 52/56 anonim ***** válasza:
100%

Nos én sokat ismerkedtem társkereső oldalon , még nem megismertem a jelenlegi páromat .

Ám volt jó néhány rossz tapasztalatom s kellemetlen emlékeim .

Volt olyan lány , akivel harmadszor találkoztam egy nyugis kis presszóban , gondolván ismerkedéshez , beszélgetéshez az a legideálisabb hely .

Majd a lány fel háborodott , hogy én mit képzelek , ő mennyi időt akar rám pazarolni még !?

M

Kértem hogy fejtse ki bővebben a problémáit .

Majd el is kezdte : Mondta - figyelj , már ez a harmadik randink és eddig csak ide hoztál ebbe a koszos presszóba ! - Pedig én elég igényesnek találtam a presszót .

A másik pedig , hogy még meg sem csókoltál engem ! - Mondta .

Majd folytatta : Más , valamire való , igazi férfi ennyi idő után őt már régen ágyba vitte volna !

Ezzel felállt , kérte hogy soha többé ne keressem őt , majd hirtelen távozott .

Holott én csak nem akartam semmit sem sürgetni , de a lány sem jelezte hogy neki gyorsabb tempó kell .

Mindegy , így is jártam .

febr. 14. 10:34
 53/56 anonim ***** válasza:

Bocs, de igaza van a lánynak. Egy férfi érezzen rá, kezdje el a testiségre próbálkozást, finoman. És ameddig a lány engedi a dolgot, addíg kell elmenni.

Én 17é koromban voltam zöldfülű, lánnyal esti séta, padra leültünk, csók, simogatás, a mellét is. Erre ő :

Menjünk máshova, nert így itt túl sok a textil a kezedben neeem ?

Vettem az adást és mentünk haza hozzá és textil nélkül élveztünk. :-) :-)

febr. 14. 10:42
 54/56 anonim ***** válasza:

53 /

Igen , igazad van hogy nem árt ha egy férfi ráérez a lényegre és óvatosan be próbálkozik a lánynál .

Hidd el én figyeltem a lány reakcióit , de nem vettem észre semmi jelét annak , hogy ő többet szeretett volna tőlem .

Ezért is lepett meg engem nagyon , amikor hiányolta hogy még meg sem csókoltam őt .

Ha csak egyszer is megjegyzést tett volna rá , hogy mi lenne " ha ? - Akkor más lett volna helyzet .

52 - voltam .

febr. 15. 09:40
 55/56 anonim ***** válasza:

53.-folyt.

Hát épp ez az, hogy nem kell megjegyzést tennie semmire, hanem rá kell próbálni és kész, ha már a lánynak kell szólnia valamiért, az már bukta.

febr. 15. 09:48
 56/56 anonim ***** válasza:

55/

Igen , ez így nálam akkor bukta lett .

De érdekes , valamiért nem foglalkoztam vele túl sokáig , igaz még nem alakult ki köztünk igazán semmi , sem érzelmek , sem más egyéb .

Úgy voltam vele , hogy azért jó lett volna jobban megismerni a lányt , de hát a lánynak is volt szája , meg adhatott volna valamilyen jelzést , vagy utalhatott volna rá , hogy ő már többet akar .

Hiszen mindkettőnk érdeke volt , hogy megismerjük egymást és jól érezzük egymással magunkat .

De nem csak ez volt a probléma a lány részéről , később felhívtam még , akkor merte elmondani nekem , hogy számára én egyáltalán nem voltam neki szimpatikus , mint férfi .

Na így már jobban érthetővé vállt számomra is minden , szerintem igazán ez volt a lány számára a kizáró ok , amiért meg akart szabadulni tőlem és maga az , hogy én túl "gyáva , vagy nem elég rá termett voltam , vagy csupán egy balfék , az csak egy kifogás lehetett részéről.

Mikor találkoztam jelenlegi párommal , minden ment magától , ha valamit szeretett volna , elmondta , ahogyan én is neki - stb .

Érződött a levegőben is , hogy ő is szeretne találkozni velem és boldog volt , mikor találkoztunk , ami számomra önmagáért beszélt s egyértelmű jelzés volt ara , hogy ő is engem akar .

Ma már több mint 12 éve , hogy együtt vagyunk .

52 - voltam .

febr. 15. 11:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!