Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, elfogadnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, elfogadnátok egy ilyen nőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 25 és 30 közötti nő, aki amúgy kedves, csinos, ad magára külső és belső szempontjából is, de akivel nem lehet gyorsan haladni az ismerkedés terén, mert nehezen bízik, és eleinte még az érintés is zavarja. Fontos neki, hogy kialakuljon egy érzelmi és bizalmi kötelék, csak azután képes bármiféle testiségre (érintés, csók), és nem pár hét alatt lehetne lefeküdni vele, mert szűz, türelemre és időre van szüksége. Komoly kapcsolatot akar és próbálja leküzdeni azokat a dolgokat, amelyek miatt ennyire nehezen megy neki a férfiak közeledésének elfogadása, de ehhez tényleg megértésre és türelemre van szüksége.

Ez a nő mennyire lenne "kuka" számotokra? El tudnátok fogadni vagy nem akarnátok bajlódni vele?

Köszönöm, ha kulturált módon

és kort megadva fejtitek ki a válaszaitokat!

tegnapelőtt 04:04
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
78%

Igen elfogadnám.

Azt figyelem, hogy jól érezzük e együtt magunkat. Ha nyugalom van és békesség én már jól is vagyok.

Testiség szempontjából pedig amikor neki jó nekem is jó. Csak azt kérném, hogy jelezze mikor szintet szeretne lépni.

30F

tegnapelőtt 05:09
 2/45 anonim ***** válasza:
93%
Nehéz kérdés, mert nem mindegy honnan nézzük. Alapvetően nekem önmagában kifejezetten tetszik, hogy nem mászik rám rögtön. Igazából ez nem gyakori és valamiért beleképzelem (vagy valós vagy vélt okok miatt) hogy gondolkodó lény és ezért ilyen. Másrészt eddig ahányszor lelkileg sérült nővel volt dolgom, bár mindig nagyon megszerettem őket, de mindig valamilyen okból kifolyólag katasztrofális lett a dolog. Persze, ha ez utóbbi nem történik meg és valóban értelmes, akkor úgy érzem kifejezetten vonz is, hogy ilyen. De belül félek, hogy csak azért, mert beleképzelem, hogy rendes és intelligens.
tegnapelőtt 05:10
 3/45 anonim ***** válasza:
11%
Hol lakol csaj? Mert az eléggé döntő.
tegnapelőtt 05:37
 4/45 anonim ***** válasza:
65%
Ezen nincs is mit ragozni, természetesen elfogadnám.
tegnapelőtt 05:43
 5/45 anonim ***** válasza:
25%

1. Honnan a jó istenből tanultátok azt hogy szintet lépni?

EZ egy idétlen lúzer szöveg , egy kapcsolatban nincs ilyen.

Szép fokozatosan a másikat figyelni kell és úgy lehet előrébb haladni.

tegnapelőtt 06:08
 6/45 anonim ***** válasza:
93%

Férfi létemre én is ilyen vagyok, nem szeretek rohanni és kapkodni egy kapcsolatban , legalábbis kezdetben.

Sőt egyszer volt olyan hogy egy csak szét tette a lábát mimnen bevezető nélkül és azt mondta hogy na gyere.

Rögtön ott hagytam.

A kort meg tök felesleges itt megadni mert mindegy hogy 20 vagy 50 éves valaki.

tegnapelőtt 06:14
 7/45 anonim ***** válasza:
78%

Természetesen. Nekem sem megy mindig minden úgy, mindenféle fokozatosság nélkül, a közepébe csapva. Nekem is kell idő a bizalomhoz, és megszokni a nő közelségét, érintését.

39/F

tegnapelőtt 06:18
 8/45 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ez volna a normális. Mármint nem a szorongás vagy hasonló része, de egy kicsit talán imponáló is, hogy a csaj nem adja könnyen magát, tényleg többet kell küzdeni érte. Ha jó fej a csaj, vicces és jól kilehet jönni vele, persze sztem bármelyik pasi elfogadná. Felnőttként kell tudni kezelni mindent, nem vagyunk egyformák.

23f

tegnapelőtt 07:24
 9/45 anonim ***** válasza:
54%

A pasik rögtön bszni akarnak

Nem érnek rá maceráskodni

Nem tini szűz kislány vagy hanem felnőtt nő

Nőt akarnak nem szűzkvát

N30

tegnapelőtt 07:41
 10/45 anonim ***** válasza:
77%
A 9-esnek uzenem, 8-as vagyok. Igen abban 99%ban igaza van hogy minden ferfi b.szni akar, de szerintem neha lehet varni vagy neha nem mindig az kell legyen az elso.
tegnapelőtt 07:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!