Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, elfogadnátok egy ilyen nőt?
Sziasztok!
Egy 25 és 30 közötti nő, aki amúgy kedves, csinos, ad magára külső és belső szempontjából is, de akivel nem lehet gyorsan haladni az ismerkedés terén, mert nehezen bízik, és eleinte még az érintés is zavarja. Fontos neki, hogy kialakuljon egy érzelmi és bizalmi kötelék, csak azután képes bármiféle testiségre (érintés, csók), és nem pár hét alatt lehetne lefeküdni vele, mert szűz, türelemre és időre van szüksége. Komoly kapcsolatot akar és próbálja leküzdeni azokat a dolgokat, amelyek miatt ennyire nehezen megy neki a férfiak közeledésének elfogadása, de ehhez tényleg megértésre és türelemre van szüksége.
Ez a nő mennyire lenne "kuka" számotokra? El tudnátok fogadni vagy nem akarnátok bajlódni vele?
Köszönöm, ha kulturált módon
és kort megadva fejtitek ki a válaszaitokat!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
9-es, sajnos pont efféle tapasztalataim vannak bőven, de azért a "szűzk*va" alsóhangon is sértő. A kért, kulturált válaszadástól igencsak messze van.
Ha magam képzelném a történetbe bele,(fikcióként) számomra nem volna nehéz kivárni a "megfelelő" időt!
De a mai hétköznapok forgatagában és rohanó életünkben, igen komoly szerepe van szerintem egy kapcsolatban az érintkezésnek!
A problémáktól és stressztől nem mindig mentes napokon,hatványozottan gyógyító lehet egy ölelés,csók!
Mivel dolgozol rajta,szerintem míg nem tudod nagyon minimálisra redukálni a "holt időt", ne erőltesd a kapcsolatot!
Ha mégis,akkor egy "nem kezdő",kiegyensúlyozott, rendezett életvitelű és alürőktől mentes férfival vágjatok bele!
50F
A társkeresökön szerintem a rizikó úgy is nagyon magas, ha sokan talán azt írják magukról,amit hallani akarsz!!
A pasik kódja rövidre van állítva és szerintem ezért nagyon kevesen vannak,akik beleférnek az általad rajzolt körbe!
Kimagasló IQ-EQ kell hozzád,ami valljuk meg-mondom férfiként-nem az erőssége sokaknak...
Kedves kérdező, köszönöm a válaszodat! Feltételeztem, hogy sok privát üzenetet kaptál, én nem szerettem volna beállni ebbe a sorba. :)
22-es voltam.
Én ugyan hiszek Nő és Férfi barátságában is, de szerintem itt sem sokan kardoskodnának mellette!
Én azt vallom(tam), hogy messziről kell indulni és a fokozatosság elvén haladva, a másikat belülröl-kifelé megismerve kell eljutni a kívánt célig!!
Erre értettem a "kimagasló" EQ..
Akinek a szíve és az esze is a helyén van, na ő lesz talán a Te embered!
Kitartást és sok szerencsét kívánok!!
Nem mindegy, hogy pár hét, esetleg egy hónap, vagy már hónapokban mérhető.
Akármilyen kerete van itt az oldalnak, a gyakorlatban láthatóan társkeresőként használják az emberek. Ennek megfelelően (ahogy a 26-os is írta) azt írják, amit hallani akarsz...
Ha valaki hónapokat várna rád, az már tényleg fehér holló. Amúgy meg annak ezalatt már komoly gondjai alakulnak ki az önértékelésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!