Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, elfogadnátok egy ilyen nőt?
Sziasztok!
Egy 25 és 30 közötti nő, aki amúgy kedves, csinos, ad magára külső és belső szempontjából is, de akivel nem lehet gyorsan haladni az ismerkedés terén, mert nehezen bízik, és eleinte még az érintés is zavarja. Fontos neki, hogy kialakuljon egy érzelmi és bizalmi kötelék, csak azután képes bármiféle testiségre (érintés, csók), és nem pár hét alatt lehetne lefeküdni vele, mert szűz, türelemre és időre van szüksége. Komoly kapcsolatot akar és próbálja leküzdeni azokat a dolgokat, amelyek miatt ennyire nehezen megy neki a férfiak közeledésének elfogadása, de ehhez tényleg megértésre és türelemre van szüksége.
Ez a nő mennyire lenne "kuka" számotokra? El tudnátok fogadni vagy nem akarnátok bajlódni vele?
Köszönöm, ha kulturált módon
és kort megadva fejtitek ki a válaszaitokat!
Abszolút átérzem kérdező, én is hasonló vagyok, sajnos elég nehezen tudok megnyílni.
Az, hogy első randin nem lenne semmi testiség, részemről teljesen oké. Be lehet ülni valahova beszélgetni, ismerkedni.
Egy második-harmadik randi már inkább egy "tevékenyebb" közös program, ott azért a program függvényében 1-1 érintés előfordulhat akár "vétlenül" is.
Hogy a csók, szex mikor kerül terítékre abszolút az összhangtól, a közös dinamikától függ. Ha tényleg figyeltek egymásra, és megvan az összhang, látja, hogy hogy haladtok együtt, és ennek fényében kell érezni, mikor állsz készen 1-1 következő lépésre.
Azt így látatlanban nem lehet megmondani, hogy meddig várnék, mert ha úgy érzem abszolút te vagy akit keresek, akkor megéri hosszabb ideig "bajlódni". (38)
#40 Jó, de valódi realitása úgy sincs a kérdésednek. Ide írhat neked 1000 férfi, aki szerint tök oké ez így, a 1001. akivel meg randizol annak "kuka" leszel emiatt. Érted?
A pszichológiája ennek az, hogy nagyobb önbizalommal akarsz belevágni a társkeresésbe azáltal, hogy "Óh oké, ez tök rendben vagyok így, 1000 ember is megerősítette." És semmi baj nincs azzal, hogy feltetted a kérdést, csak lásd mi van mögötte.
42-es, ennek a pszichológiáját esetemben rosszul látod. Az, hogy itt leírja X ember, hogy gond vagy sem, bennem nem fog önbizalmi téren változtatni, hiszen akivel ismerkedem, nem tudhatom biztosan, hogyan viszonyul a kérdéshez. Innentől kezdve ott ugyanúgy "nulláról" indulok.
Ennek a "pszichológiája" pusztán az, hogy párszor a fejemhez vágták, hogy biztosan selejtes vagyok amiért nem volt senkim, és őszintén érdekelt, hogy egy olyan helyen, ahol aztán név nélkül tényleg azt ír mindenki, amit akar, hasonló reakciókat vált-e ki a téma. Nem azért, hogy "megerősítsem" ezzel magam (sőt, valójában pont arra számítottam, hogy nagyon le leszek hordva). Kort sem véletlenül kértem, érdekelt, hogy van-e észrevehető különbség a reakciókat illetően. Nyilván ez nem értékelhető "felmérés", de a kíváncsiság hajtott.
az egyik kommentelő szerint, sajnos egy anonim oldalon még kevésbé fogok megbízni bárkiben is, így értelmetlen is a társkeresés.
Na én vagyok az a kommentelő.
Szóval, ismétlés : Nem céllal kell társat keresni, vagyis ide nem azért jövök, máshova meg azért, stb stb. Hanem engeded, hogy ami szembejön az életben és jólesik, azelől nem zárkózol el, mert mondjuk a reptéren vagy, ho őőőő, ide nem ismerkedni jöttem, hanem elrepülni, az étterembe sem azért, hanem enni, a benzinkútra sem ismerkedni, hanem tankolni, stb stb stb. Erre értettem a kategorizálós hülyeséget, mert soha nem tudod, hogy kibe, mikor és főleg hol futsz bele, jaaa, ma csak a rámírt-bekövetett módon lehet társra találni ? Na ez is a hülyeség része, sztem.
Attól függ, hogy megéri-e várni. Mármint, hogy a blokkolást kiváltó trauma feldolgozható-e önállóan vagy belátható időn belül. A végtelenségig várni sem jó, de az sem, ha túl hamar mész bele a dologba.
Ha van egy íve a fejlődésnek és látszik, hogy haladunk a közös felé, akkor nem lenne kuka.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!