Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik,ha nincs kedvetek a szexhez,de a barátnőtök akarja belementek vagy visszautasítjátok?
Figyelt kérdés
jan. 2. 18:29
11/13 anonim válasza:
Engem néha visszautasít a férjem. Ahogy én is őt, ha nincs kedvem.
Az már más kérdés, hogyha mégis sikerül hozzáérni akkor gyakran mégis beindul.
Viszont ha nagyon nincs kedve, simán visszautasít, és szerintem ezzel semmi gond. Nincs úgy értelme szexelni, ha nem akarjuk és élvezzük mindketten. Szóval szerintem itt is: a kommunikáció a lényeg.
12/13 anonim válasza:
Soha nem utasítottam vissza semmit amit a nők kértek :) Mármint a szexben :D
13/13 anonim válasza:
Volt rá példa hogy nem volt kedvem és sírt ez miatt ,de erőt vettem magamon és kielégítettem ahogy csak kérte !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!