Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, nagyon megalazo erzes ha egy lany visszautasitja a csokot?
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 20:54
1/10 anonim válasza:
Erre így nem lehet hirtelen válaszolni. Attól függ mi volt előtte, hol voltunk, és hogy miként utasítja vissza. De amúgy ja. Eléggé el tudja venni az ember kedvét bármitől is, tartósan.
3/10 anonim válasza:
Eléggé.
Utána nem biztos h már keresném, de ez függ az előzményektől is
4/10 anonim válasza:
Nem. A férfinak hozzá kell szoknia, hogy nem mindig van az, amit akarna épp. Meg sok függ attól, hogy miféle környezetben történt a dolog. Ha a lány még nem kész erre, akkor nem.
5/10 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy igen. Emiatt csak akkor kezdeményezem, hogyha már 110% a helyzet. Nem egyszer volt, hogy annyira nem akartam nyomulni, bizonytalanság miatt, hogy a csaj smárolt le végül, annyira akarta már ő is.
6/10 anonim válasza:
Nem minden esetben, és a megalázó nem is mindig a jó szó rá. Esetfüggő a dolog.
7/10 anonim válasza:
Nekem nem, mivel eddig mindig a lány kezdeményezte. Én sosem értettem, hova rohanunk, ők meg már a második randin ki akartak fordítani az alsógatyámból és sírtak, hogy nekem nem olyan sürgős.
8/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül megalázó, de mi, akik nem a hormonjaink pillanatnyi állása alapján cselekszünk, és tudjuk, mit akarunk, ezután biztosan nem fogjuk keresni a társaságát.
9/10 anonim válasza:
Hát ha szórakozóhelyen ismerkedsz óhatatlanul is belefutsz ilyen helyzetekbe. De megéri
10/10 anonim válasza:
Ha vonzó, akkor bele is pisilhet a számba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!