Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szolgafiu69 kérdése:
Miért tartják rossznak a feminizmust? Hiszen egyre inkább a nők irányítják a világot teljesen érthető módon.
Figyelt kérdés
Senki nem tudna ellenállni egy szép hölgynek. Ők irányítják a szexualitást is és a párválaszt is. Ha ők nincsenek mi férfiak nagyon nagy bajban lennénk ez fordítva kevésbé igaz.
Vélemények?
jan. 2. 13:01
1/5 anonim válasza:
Mert ők nem lennének bajban nélkülünk? Én szeretem a nőket, nem akarom bántani egyiket sem, de mondjuk szülés után, ha nincs ott mellette férfi, aki gondját viseli, míg vissza tud menni dolgozni, meg a gyerek is nő egy kicsit, akkor mit csinál? Nyilván akkor segít nagypapa, meg nagymama, meg küszködünk, hogy egyedülálló anyák vagyunk. Meg egyáltalán hogy szaporodnánk férfiak nélkül amúgy az ilyen felfogású emberek mit gondolnak? Osztódnak a nők, mint az amőbák? Vagy most mire gondolsz, hogy nagy bajban lennénk, ha nem lennének nők? Nem lenne kit dugni? Ez aztán nagyon feminista gondolat, gratula... 😅😂😂
2/5 anonim válasza:
A mai feminizmus kitekert, radikalizált formája az eredeti mozgalomnak, bár onnan erednek a gyökerei. Magába olvasztotta a woke, szélsőbaloldali ideológiát.
3/5 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten káros. Igazàból nem az a rossz dolog hogy mondjuk nők irànyìtanak hanem hogy àtmegy egy férfi ellenes valamibe illetve lenézik teljesen földbetiporják őket. Pont múltkor láttam egy videót hogy milyen vilàg lenne férfiak nélkül. Azt a nők sem élveznék 😉
4/5 Eric Griffin válasza:
Ezt csak azok gondolják így, akik szökőévente érzik egy nő közeledését. Akik a szexért és pár kedves szóért a lelküket eladják és bármire képesek lennének. A férfiak irányítanak és a férfiak dolga az irányítás. Más kérdés hogy a mai 20 évesek 80% életképtelen és leragad ott hogy skibidi, rizz, sigma stb. Na őket tényleg irányítani fogják majd a nők.
5/5 anonim válasza:
Nem mi iranyitunk. A párkapcsolat is 2 emberen múlik, nem csak rajtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!