Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretek posztot "lopni" ahogy a bommerek mondják,de ezzel teljes mértékben egyetértek. Ti mit gondoltok erről? Egyébként Vági Márton írása
Pocsék volt tavaly nőnek lenni – írja a 444-en Solti Hanna.
Mi férfiak (pláne a fehér, heteroszexuálisok) bezzeg éljük a privilegizált életünket, a jómódunkban meg mi mást is csinálhatnánk, mint elnyomjuk a nőket. Ezek vagyunk mi, ugye. De tudjátok még, hogy kinek volt pocsék 2022?
Például az ukrán fronton elhunyt férfi katonáknak.
Nekik is pocsék volt, persze mindez semmi ahhoz képest, hogy a nagy cégek menedzsmentjében több a férfi, mint a nő, ami nem más, mint maga a színtiszta elnyomás. Törvénybe kéne foglalni, hogy a fronton eleső katonák és a cégek menedzsmentjében is egyenlő számban legyenek nők és férfiak, az igazságosság jegyében. De ne álljunk itt meg.
A világon sokkal, de sokkal több hajléktalan férfi van, mint nő, a férfiak sokkal nagyobb eséllyel lesznek erőszakos bűncselekmény áldozatai, mint nők, sokkal nagyobb eséllyel kerülnek börtönbe, és jóval korábban halnak meg – miközben például Magyarországon jóval később mehetnek csak el nyugdíjba. Ilyen ez a patriarchális világ: igazságtalan.
Több egyenlőséget, hogy a következő év már ne legyen ennyire pocsék a nőknek, akiket mi elnyomunk.
Pocsék 2022, meséljetek még.
Aki hülyeségeken görcsöl és ezeknek a gondolatoknak keresik szándékosan az erőltetett alátámasztását, azoknak minden évben pocsék nőnek vagy férfinak lenni.
Én legtöbb esetben azt látom y hogy az unatkozó vagy épp b*szatlan réteg az akik ilyen posztokat írnak... A többiek élvezik az életet vagy legalábbis gyakorlatiasabban látják.
Azt gondolom, hogy valami frusztrál téged.
Nézd. Fehér szűz férfi vagyok. az angolok hagyatéka, hogy utálják a nyugatiakat.
De gondolj bele.
Magyarországnak 0 gyarmata volt. Igen úgy nőttem fel hogy a nyugat rasszizmusa volt, de ehhez a Magyaroknak semmi köze.
A női meg a férfi nem pedig egyenértékű.
Ha nők uralnák a világot, nem lennének háborúk, csak olyan országok, akik nem szólnak egymáshoz. Facebookon olvastam, és van benne valami. Ezt a háborút is férfiak indították, és egyébként ők is döntenek arról, hogy mennyi nőnemű katona vehet benne részt. Szóval érted... A saját döntéseket miatt rinyáltok.
A karrieristák nem tudom, hogy hogy jönnek ide, gyökérség keverni a kettőt.
Igen, azt is sokszor felhozzátok, hogy többször lesznek erőszakos bűncselekmény áldozatai, de azt sosem ecsetelitek, hogy az elkövetők maguk is férfiak. A börtönbe kerülésre annyit, hogy ne bűnözzenek.
Az egyetlen, amiben tényleg igazatok van az a nyugdíj, az tényleg szemétség
"Például az ukrán fronton elhunyt férfi katonáknak.
Nekik is pocsék volt, persze mindez semmi ahhoz képest, hogy a nagy cégek menedzsmentjében több a férfi, mint a nő..." Mindez semmi ahhoz képest?
Konkrétan azok az emberek meghaltak,családokat hagytak hátra.Lehet az én értékrendemmel van probléma,de nekem ez nagyobb tragédia annál,hogy mennyi vezető beosztású nő dolgozik éppen a cégeknél.
"Törvénybe kéne foglalni, hogy a fronton eleső katonák és a cégek menedzsmentjében is egyenlő számban legyenek nők és férfiak"
Most komolyan,ha lelőnek 10 férfit a háborúban,akkor küldjünk már oda 10 nőt is legközelebb,hogy meglegyen az egyensúly.Most vagy én értek félre valamit nagyon,vagy az írás nem jól van fogalmazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!