Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hogy gáznak tartott az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy gáznak tartott az örömlány vagy kedvesnek gondolt ?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén attól hogy ez a "munkája" én akkor se nézem kevesebbe mint akárkit és ugyanazt a tiszteletet megadom mindenkinek aki nem tett velem semmi rosszat. Igazából nyílván fizettem neki de azon kívül próbáltam vele kedves lenni, bókoltam is, mindent megköszöntem, hogy fogadott stb. Nagyon mosolygott a végén, azt nem tudom hogy talán gáznak gondolt ? Én mindig ilyen vagyok, talán túl kedves is, pénztárossal is például vagy akárkivel.
jan. 1. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ő is csak egy ember aki vágyik egy kedves igaz és őszinte szóra. Nem maszkoltál, magadat adtad. Hidd el hogy nem voltál gáz.
jan. 1. 23:14
 2/8 anonim ***** válasza:
29%

Nem tök mind1?

Úgy se lesz belőle semmi.

Tipikusan az a ember vagy, ha vkinek mondanak vmi szépet, vagy rád mosolyognak, akkor azt hiszed tetszel neki vagy akar vmit tőled.

Semmit nem jelent.

tegnapelőtt 00:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz, ez a normális.
tegnapelőtt 00:14
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Ha normálisan bánsz vele meghálálja ha máskor mész hozzá kedves lesz nem csak azért mert a pénzt viszed neki és nem csak 1 üritö zsáknak nézed hanem emberként is.
tegnapelőtt 00:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz!

Az lenne a normális ha ilyen lennél.

Én szájba szoktam mindig befejezni.

Miután kivegzett lenyelte mindig mondja hogy egészségedre.

Mint pl egy sima masszázsnál mondják amikor vége van.

tegnapelőtt 06:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én igyekszek keveset beszélni, és a lényegre térni. Miután lenyelte, megköszönöm hogy fogadott, ölelés, puszi, aztán rögtön tipli.
tegnapelőtt 08:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szeretjük a kedves kuncsaftokat

Mi is emberek vagyunk mi is nők vagyunk és bármennyire is hihetetlen de nekünk is vannak érzéseink

tegnapelőtt 08:52
 8/8 anonim ***** válasza:

2#

Bármit jelenthet. Akár egy elfolytott segélykiálltást is, hogy elrontottam az életem. Persze ez a fizetős jellegű pásztoróra erkölcsi aggályokat vet fel, de a kérdező ezen átlendült, nem pedig beskatulyázta a hölgyet. Bunkó én sem lennék, de nem tudnám ezt teljesen fesztelenül élvezni. Elmaszkolnám magam, hogy végülis ez csak egy szolgáltatás.

tegnapelőtt 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!