Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet belémszeretet egy örömlány?
Figyelt kérdés
Kétszer voltam már egy örömlánynál, egyszerűen úgy érzem lehet többet érez irántam, most hogy másodszorra mentem még kedvesebb volt velem, odabújt hozzám, simogatott ,sokat beszélgettünk ,annyira beleadott mindent a szeretkezésbe és hihetetlen figyelmességet és kedvességet kaptam hogy szinte biztos hogy kezd többet érezni irántamdec. 10. 17:38
4/27 anonim válasza:
Ez a dolga, hogy így érezd. Nem akarok kiábrándító lenni, de a többi vendégével is pont ilyen. Nyilván így, hogy már volt veled, jobbab tudja, hogy mi jön be, ezért is volt jobb az élmény.
5/27 Lazy Lover válasza:
Ez a dolga erre mondják barátnő feeling......
6/27 anonim válasza:
Hát esélyes... Szerintem harmadszorra adj neki több borravalót, hogy biztosan tudja te csak örömlányként tekintesz rá...
9/27 anonim válasza:
Add meg a számát. Kipróbálom belém szeret-e.
Nem kéne annyi pretty womant nézni, mert buta gondolataid támadnak.
10/27 anonim válasza:
Igen szerelmes beléd járjál hozzá sűrűbben, gyakrabban. Az lenne a legjobb, ha hetente háromszor négyszer keresnéd fel. Az esküvő olyan ó divatú ne kérd meg a kezét elég, ha rendszeres felhasználó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!