Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha tetszik a gondolat hogy prosti legyek ?
Figyelt kérdés
Nem tudom, furcsa-e, de nekem tetszik a gondolat, hogy prosti legyek. Mindig is kicsit olyan voltam, aki szerette, ha alárendelt lehet. Nem zavar, ha irányítanak, sőt, valahogy megnyugtató is, hogy nem nekem kell dönteni. Elképzeltem már magam, ahogy ott állok az utcán, rövid szoknyában, magassarkúban, és a többi lány között dolgozom. Tetszik a gondolat, hogy futtatnak, hogy valaki megmondja, mit csináljak, hova menjek, és én csak teszem a dolgom, mint a többiek. Persze ez csak a gondolataimban van, de néha nagyon erős a vágyam erre, nem tudom mit tegyek, és hogy ez okés dolog-enov. 17. 19:50
1/28 anonim válasza:
Amikor egy nap 20 an szopatnának meg ,biztos máshogy gondolnád
4/28 mandragora.gyoker válasza:
Írj !
Letesztelem a tudományod :)
5/28 Fragments of Fantasy válasza:
Neked az alárendeltség gondolata tetszik amit igazából egy párkapcsolatba is megkaphatsz. Kétlem, hogy arra vágynál ténylegesen, hogy olykor izzadt, ápolatlan büdös alakok nyúlkáljanak a test nyílásaidba. Az alárendeltség pedig egy tök természetes dolog, sok nőt izgat az ilyesmi.
6/28 anonim válasza:
Ne próbáld ki! Nem annyira jó a gyakorlatban mint amennyire gondolod!
10/28 anonim válasza:
Normális, persze. Az elsőre furcsának tűnő fantáziákat is gyakran nagyjából normális késztetések fűtik (#5-ös jól leírta). A fantáziáknak mindig megvan az az előnye, hogy az ember olyan kellemesnek és izgalmasnak képzelheti, ahogy csak jónak látja. Egyáltalán nem azt jelenti, hogy titkon valójában prosti akarnál lenni (annak kőkemény valóságával együtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!