Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha tetszik a gondolat hogy prosti legyek ?
Figyelt kérdés
Nem tudom, furcsa-e, de nekem tetszik a gondolat, hogy prosti legyek. Mindig is kicsit olyan voltam, aki szerette, ha alárendelt lehet. Nem zavar, ha irányítanak, sőt, valahogy megnyugtató is, hogy nem nekem kell dönteni. Elképzeltem már magam, ahogy ott állok az utcán, rövid szoknyában, magassarkúban, és a többi lány között dolgozom. Tetszik a gondolat, hogy futtatnak, hogy valaki megmondja, mit csináljak, hova menjek, és én csak teszem a dolgom, mint a többiek. Persze ez csak a gondolataimban van, de néha nagyon erős a vágyam erre, nem tudom mit tegyek, és hogy ez okés dolog-enov. 17. 19:50
11/30 anonim válasza:
Én férfi vagyok, és egy ideje már gondolkodom rajta, hogy prosti legyek. Nem az alárendeltség izgat. Sőt, az kimondottan nem izgat. A kihívás, teljesítés és új, magasabb szintű élmény okozása viszont vonzó.
12/30 A kérdező kommentje:
Nem akarok prosti lenni, szerintem nem merném kipróbálni és remélem annyira nem uralkodik el rajtam a vágy, lehet igazatok van, az izgat annyira hogy úgymond meg van mondva mit tegyek szexuálisan és hogy kivánnak is közben, remélem érthető.
nov. 17. 20:03
13/30 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Inkább éld meg kapcsolatban szerepjátékként.
14/30 anonim válasza:
"Nem akarok prosti lenni, szerintem nem merném kipróbálni"
Ez egy lényeges különbség köztünk. (#11 voltam)
15/30 anonim válasza:
#12 én is ezt javasolnám, szerepjátékként vannak ennek szintjei.. egész izgi dolgokat lehetne ebből kihozni. :)
17/30 anonim válasza:
Igen , irányítani fog a strici és annyira hogy szinte pénzed se marad.
19/30 anonim válasza:
#17 na pont ezért kell szerepjátékként, bár abban is vannak mocskos fantáziáim ha ilyet játszanék/játszatnék valami csajjal. :D
20/30 mikeXxX válasza:
Az azért teljesen más ha izgat egy szerepjáték vagy a bdsm alárendelt szerepben és az is más ha ezt csinálnád. Mennyi privát ment eddig neked 🤣?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!